28 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 7 33.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Papatyam - FİNAL (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 9.5%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
selam arkadaşlar. ben de üyeyim artık. beni de aranıza alırsanız sevinirim.(sohbetinize).
ya arkadaşalar ben de kuzey güney hayranıyım. ve de kesinlikle de reytinglerde şike nin var olduğuna inanıyorum. yoksa böylesine süper bir dizinin muhteşem yüzyılın özetini bile geçmemesi çok saçma değil mi? ya ayrıca kuzey güney dizisindeki müzikler de çok güzel. izledikten sonraki günboyu dilimde mırıldanıyom. hem ayrıca muhteşem yüzyıl mıdır asır mıdır nediir o saçma dizi resmen eski osmanlı zamannındaki entrikalar işleniyor. millet nasıl böyle boş bir diziye zaman harcıyor anlamıyom. anlayan varsa anlatsın bi zahmet. yine dizi yavaş yavaş saptırmaya başlıyor. niye mi? çünkü; dizideki kadınların göğüs dekoltesi her geçen bölüm daha da açılıyor. ve yakında SPARTAKÜS dizisine dönecek. eee hani nerde kaldı aile dizisi olma özelliği??? bunu mu izlicez? tabiki hayır. kesinlikle KUZEY-GÜNEY...

Hoşgeldin aramıza :)

Kuzey Güney hayranısın anlaşılan ama Muhteşem Yüzyıl'ı yerden yere vurmuşsun. Kabul etmek gerek diğer pek çok diziye göre iyi bir dizi evet yanlışları da çok bence ama sonuçların en azından Muhteşem Yüzyıl'la ilgili kısmının doğru olduğuna inanıyorum. Sene başından beri her yerde Muhteşem Yüzyıl konuşuluyor :)

Kuzey Güney hayranısın anlaşılan ama Muhteşem Yüzyıl'ı yerden yere vurmuşsun. Kabul etmek gerek diğer pek çok diziye göre iyi bir dizi evet yanlışları da çok bence ama sonuçların en azından Muhteşem Yüzyıl'la ilgili kısmının doğru olduğuna inanıyorum. Sene başından beri her yerde Muhteşem Yüzyıl konuşuluyor :)

Muhtesem Yüzyıl Laf Atmıs Kuzey güney HAYATTA geçemez AŞKI-HÜRREM :) VAR :) entrika var muhtesem yüzyıl her bölüm olay ama kuzey güney tt oldu bu hafta yine hürremin gerisindeydi

muhteşem yuzyılın reytingi değişmez. dizi kadınlara yöenelik etrikalar üzerine kurulmuş. kadın seyircide kanal değişiklerinden etkilenmez dizisini bırakmaz. dizi eger gerçekten tarih dizisi olsaydı seyirci tepki verirdi. ben muhteşem yuzyıl izlemiyorum ara ara hüremin dekoltesini görüyorum da atlarımız ne medeniymiş yahu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ne diyorsun hacı sen Muhteşem Yüzyılı Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile karıştırma Muhteşem Yüzyılı 10 insandan 9'u izliyor ve bende kadın izleyicisi deyipde diziyi Öyle Bir Geçer Zaman ki ile muhattap etme!

kuzey güney böyle devam ederse reytinglerde düşecek geçen bölüm çok sıkıcıydı

Son düzenleme:
Muhtesem Yüzyıl Laf Atmıs Kuzey güney HAYATTA geçemez AŞKI-HÜRREM :) VAR :) entrika var muhtesem yüzyıl her bölüm olay ama kuzey güney tt oldu bu hafta yine hürremin gerisindeydi

kesinlikle de reytinglerde şike nin var olduğuna inanıyorum. yoksa böylesine süper bir dizinin muhteşem yüzyılın özetini bile geçmemesi çok saçma değil mi? ya ayrıca kuzey güney dizisindeki müzikler de çok güzel. izledikten sonraki günboyu dilimde mırıldanıyom. hem ayrıca muhteşem yüzyıl mıdır asır mıdır nediir o saçma dizi resmen eski osmanlı zamannındaki entrikalar işleniyor. millet nasıl böyle boş bir diziye zaman harcıyor anlamıyom. anlayan varsa anlatsın bi zahmet. yine dizi yavaş yavaş saptırmaya başlıyor. niye mi? çünkü; dizideki kadınların göğüs dekoltesi her geçen bölüm daha da açılıyor. ve yakında SPARTAKÜS dizisine dönecek. eee hani nerde kaldı aile dizisi olma özelliği??? bunu mu izlicez? tabiki hayır. kesinlikle KUZEY-GÜNEY...

selam Ozan kardeş. sana saygım sonsuz. düşünceni anlayışla karşılıyorum saygı duuyuyorum.
ama şöyle bir inceleme ve araştırma yaptım: kuzey güney dizisi eylül ayında yayınlanmaya başladığından bu yana favoriforumum.net te ki reyting sıralamasına bakttığımda 10 kez birinci olmuş. muhteşem yüzyıl ise sadece 5 kez birinci olmuş. tabi diyeceksin 'bu internetten halk oylaması olduğu için güvenilir değil' diye ;ama demekki halk bu diziyi daha çok sevmiş ki oy veriyor ve 1. yapıyor. haksız mıyım?? hatta bu haftaki oylama sonucu çok büyük ve ezici bir farkla kuzey güney kazanacak gibi görünüyor...
icon14.png

[h=1]Kuzey Güney'in kadınları ve Aşk Labirenti..[/h]
Zeynep Kuzey'e âşık, Simay'da Kuzey'e âşık, Kuzey kime âşık tam bilememekle beraber Cemre'ye âşık olması ihtimali yüksek. Cemre Güney'e âşık(tı), şimdi Kuzey'e meyilli. Banu Güney'e âşık, Güney ise güce ve paraya. Hüsük Gülten hanıma âşık, Gülten hanım ise kızına, Yakında Barış abimiz de Cemre'ye bir hamle yapar diye bekliyorum ki öyle olması çok da iyi olur. Zira kibirli Ebru hanıma çok yakışan bir gelin adayı olacaktır Cemre kızımız. Esasen dizinin aşklarının büyük bölümü akla tek bir şarkıyı getiriyor 'Yeter ki onursuz olmasın aşk'.
Zeynep evli adama âşık oldu, Simay yapabileceği her türlü gurursuzluğun yanına bir de arsızlığı ekledi, geldi istenmediği evin baş kösesine kuruldu, Cemre , hem Güney'in Banu ile olan ilişkisine olan bütün öfkesini diline taşırken, aynı zamanda da Kuzey'in her an yakacağı bir yeşil ışığa hazır beklemekte.. Ama olanlar oldu, Kuzey Zeynep'i öpüverdi ikisinin de gözü önünde. Şimdi benim merak ettiğim şey şu. Bu bizim Kuzey, Cemre uğruna bütün hayatını mahvetmemiş miydi? O büyük aşkını kalbine gömüp, sevdiği kızı kardeşine bırakmamış mıydı? Hapishanede Cemre'nin bir resmi için ölümü göze almamış mıydı? Ne oldu da bir anda vazgeçip Zeynep'e dönüverdi ben anlamadım inanın. Üstelik Cemre ile yaşayacağı aşk daha karmaşık ve daha büyük olaylara gebe olmaz mıydı? Kim bilir belki Güney, istediği makama gelince Sadece paranın mutluluk getirmediğini anlayıp Cemre'ye geri dönecektir. Zayıf ihtimal olsa da heyecan verici değil mi : )?
((Cemre rolünü oynayan Öykü Karayel çok eleştirildi. Yok, ses tonu kötüymüş, yok oynayamıyormuş, daha ilk bölümden kızı yargılayıp attılar bir köşeye. İster istemez bu eleştirilerin gölgesinde seyredildi Cemre. Ama ben farklı düşünüyorum. Hani bazı şarkılar vardır, ilk dinlediğinizde bir şey anlamazsınız, ama birkaç kez dinledikten sonra tadına varırsınız, Öykü Karayel tam da böyle bir oyuncu bence. Bir kere çok güzel, ona çirkin diyen haksızlık eder. Sade bir oyunculuk sergiliyor ama dediğim gibi seyrettikçe tadına varıyorsunuz. Olaylara tepkisini çok iyi yansıtıyor yüz ifadelerinde. Şahsen ben kendisinden memnunum.))
Simay ise basit mahalle kızı. Fazla basit hem de.
Banu Güney'e niye âşık ne bekliyor bilmiyorum. Güney'in ailesinden fazlasıyla rahatsız. Elinden gelse Güney'i şöyle yalıtılmış bir odaya koyup üzerine bir kilit takacak. Sinsi, ikiyüzlü, kibirli ama belli etmek işine gelmiyor şimdilik. Eğer Güney bu kızla evlenir ise, o annesine verdiği sözleri yutması gerekecek. Valla Banu Güneyi elde ettikten sonra, ailesini eşiğinden geçirmez benden söylemesi.
Zeynep kızımız ise şu anda Kuzey'in küçük çaplı hareminin gözdesi konumunda. Pozitif, cana yakın sevimli kız rolünde izliyoruz Merve'yi.
O kızıl-sarı arası saçları olmamış.
Dizinin kadınları arasında şüphesiz her iki anne de fevkaladenin fevkinde arkadaşlar. Handan hanım karakterini yazan ve ortaya çıkaran senaristi tebrik etmek lazım. Son zamanlarda yazılmış en iyi anne karakteridir bana göre. Tam tipik Türk annesi. Kadın her an her lafın, her olayın içinde. Hele son bölümde Kuzey Güney kardeşler iş konuşurken masanın başında durması yok mu? Öldürdü beni. Semra Dinçer gerçekten rolünün hakkını vermiş. Hem fedakâr, hem ayırımcı, hem iyilik isteyen, hem de işleri hep karıştıran, Kuzeyin muhalifi, Güney'in yandaşı sinir bozucu Handan hanım dizinin gökkuşağı bence.
Zerrin Tekindor'un kalitesine, oyunculuğuna laf edecek değiliz. Haddimiz de değil. Ancak hayranlıkla izlenir kendisi benim naçizane görüşüm budur. Nasıl bir mahalle kuaförü hareketleri, gülüşü, mimikleridir o öyle. Yürüyüşünden burun kıvırışına, konuşmasından gözlerini kısışına kadar tam mahalle kadını. Bayan okuyucularım beni daha iyi anlayacaktır. Pek çoğumuz rastlamışızdır bu tarz kuaförlere. Nasıl bir gözlem yeteneği, nasıl bir oyunculuk yeteneği ise, inanın ağzım açık bayılarak izliyorum kendisini. Yorum dahi yapılmayacak kadar kusursuz oynuyor rolünü Zerrin Hanım. Her iki annemize ve oyuncularımıza koskocaman alkışlar gitsin bizden.
Senaryo aynı kıvamda giderse, eminim Kuzey Güney bizi keyifle ekran başında tutmaya yetecektir.