28 Aralık 2011 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 8 38.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Show)

Oy: 7 33.3%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 19.0%
  • Papatyam - FİNAL (Star)

Oy: 3 14.3%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 9.5%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 4.8%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Kuzey Güney sanki çok az da olsa artmis reytinglerde..

muhteşem yüzyıl bu reytingden fazlasını hakediyor ama stara geçince yükselir
kuzey güney artmış
arka sokakların tekrarının bu kadar reyting alması normal değil gibi
sakarya fırat da iyi almış ama sakarya fıratın böyle farklı kitlelere hitap eden bir günde bu kadar alması normal birşey
kanal d ve show haberleri iyi gitmiş
dinle sevgili total de 25. olmuş

muhteşem yüzyıl bu reytingden fazlasını hakediyor ama stara geçince yükselir
kuzey güney artmış
arka sokakların tekrarının bu kadar reyting alması normal değil gibi
sakarya fırat da iyi almış ama sakarya fıratın böyle farklı kitlelere hitap eden bir günde bu kadar alması normal birşey
kanal d ve show haberleri iyi gitmiş
dinle sevgili total de 25. olmuş

Star'a geçince Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerinin artacağını neye dayanarak söylediğinizi merak ediyorum, ara ara bu yorumu okuyorum ama işin aslı Muhteşem Yüzyıl daha az izlenen bir kanala geçecek ve bu da yükselme getirmez, ya sabit kalır ya düşer.

Ama belki şunu düşünmüş olabilirsiniz, Muhteşem Yüzyıl yeni kanala geçtiği için ilk haftalar senaryo hareketlenecektir, önemli ölümler olacaktır, ayrıca Star ilk haftalar çok çok az reklam alır muhtemelen.

Star'a geçince Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerinin artacağını neye dayanarak söylediğinizi merak ediyorum, ara ara bu yorumu okuyorum ama işin aslı Muhteşem Yüzyıl daha az izlenen bir kanala geçecek ve bu da yükselme getirmez, ya sabit kalır ya düşer.

Ama belki şunu düşünmüş olabilirsiniz, Muhteşem Yüzyıl yeni kanala geçtiği için ilk haftalar senaryo hareketlenecektir, önemli ölümler olacaktır, ayrıca Star ilk haftalar çok çok az reklam alır muhtemelen.

2012 star yepyeni olacak ama ayni reytingleri alir kadro ayni sadec Mehmet günsor geliyor oda büyük bir oyuncu faydasi olacaktir

Muhteşem Yüzyılı İzledim. 🙂
Asla Bırakmam Muhteşem Yüzyılı.
Zaten Muhteşem Yüzyılı İzleyen Kişilerin Çoğu Benim Gibi For Ever Muhteşem Yüzyıl Diyordur.

muhtesem yüzyil güclü rakiblerine ragmen yine muhtesem bir sekilde zirvede.

Kuzey Güney bu hafta reytinglerini azda olsa yükselterek total de 2. AB de 3. Sirada yer almis.

Sakarya Firat yine bomba gibi yoluna devam ediyor Dizi iki grubtada 5. Sirada.

Cocuklar Duymasin iki grubtada ilk 10 a girerek basarili olmus, Dizi türkiye nin en basarili komedi dizisi olmaya devam ediyor.

Muhteşem Yüzyıl'ı Star'a geçince izlicem benim açımdan Çarşamba günleri reyting açısında pek önemli değil hiçbir değişiklik olmuyor reytinglerde :smile:

muhteşem yuzyılın reytingi değişmez. dizi kadınlara yöenelik etrikalar üzerine kurulmuş. kadın seyircide kanal değişiklerinden etkilenmez dizisini bırakmaz. dizi eger gerçekten tarih dizisi olsaydı seyirci tepki verirdi. ben muhteşem yuzyıl izlemiyorum ara ara hüremin dekoltesini görüyorum da atlarımız ne medeniymiş yahu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerinde artış olur mu bilmem ama Star'a geçişle senaryoda ciddi bir hareketlenme olacak gibi gözüküyor. Buna bağlı olarak reytinglerde yükseliş şaşırtıcı olmaz :)

Muhtesem Yuzyil'in Star'a gecisiyle reyting kaybedecegini dusunmuyorum, cunku carsamba gunleri kumandasina basip show izleyenlerin artik kumandaya bir dokunusta star izlemelerinin okadarda zor olmayacagini dusunuyorum. Neticesinde seyircisi oturmus bir dizi. Kuzey Guney izlenme oranini biraz arttirdi gibi geliyor, tabi rakibi cok guclu bende izleyemiyorum ama basarili bir dizi oldugunu dusunuyorum.

dün kuzey güneyi izledim idare ederdi.bence muhteşem yüzyılın reytinglerinde artış olmaz düşüşde olcağını zannetmiyorum dizi sonuçta stara geçti tnt ye veya beyaz tv ye geçmedi :D yinede totalde düşüş olabileceğini düşünüyorum

Muhteşem Yüzyıl Star'a geçtikten 4-5 hafta sonra düşüş yaşamaya başlar bence :)
Arka Sokaklar'ın tekrarları çok iyi izleniyor. Totalde neredeyse Kuzey Güney'i geçecekmiş :)

selam arkadaşlar. ben de üyeyim artık. beni de aranıza alırsanız sevinirim.(sohbetinize).
ya arkadaşalar ben de kuzey güney hayranıyım. ve de kesinlikle de reytinglerde şike nin var olduğuna inanıyorum. yoksa böylesine süper bir dizinin muhteşem yüzyılın özetini bile geçmemesi çok saçma değil mi? ya ayrıca kuzey güney dizisindeki müzikler de çok güzel. izledikten sonraki günboyu dilimde mırıldanıyom. hem ayrıca muhteşem yüzyıl mıdır asır mıdır nediir o saçma dizi resmen eski osmanlı zamannındaki entrikalar işleniyor. millet nasıl böyle boş bir diziye zaman harcıyor anlamıyom. anlayan varsa anlatsın bi zahmet. yine dizi yavaş yavaş saptırmaya başlıyor. niye mi? çünkü; dizideki kadınların göğüs dekoltesi her geçen bölüm daha da açılıyor. ve yakında SPARTAKÜS dizisine dönecek. eee hani nerde kaldı aile dizisi olma özelliği??? bunu mu izlicez? tabiki hayır. kesinlikle KUZEY-GÜNEY...