Görkem Arkadaş işi çözmüş ama fotokopi demiş orada bi hatası var
Lafı yine oralara getirdin yuhh![]()
Zaten 3.sıradan aşşağıya bakmaya gerek yok bildiğin fredi kabusu gibi![]()
![]()
![]()
Seni Allah islah etsin oğlum hemen.![]()
bana gülmeye kere bakış açımDiğer enlere de bakayım bi bakalım bu hafta da @Yiğitt pandik atmış mı![]()

Ben hep gülüyorum. Gülmeyenler düşünsünbana gülmeye kere bakış açım@MasacRE- @MEnes @Forumdash @cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @kerem @S.G.A.T. @ömer karataş Ekli dosyayı görüntüle 59726
Kürtaj mıbana gülmeye kere bakış açım@MasacRE- @MEnes @Forumdash @cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @kerem @S.G.A.T. @ömer karataş Ekli dosyayı görüntüle 59726
Kendini çok tekrar etmeye başladı canım.Ben hep gülüyorum. Gülmeyenler düşünsün![]()
@xemrexxx en azından başlamış, sen herzaman kendini tekrar ediyorsunKendini çok tekrar etmeye başladı canım.
Onlarda en zeki yorum o kadar oluyor işte.Görkem Arkadaş işi çözmüş ama fotokopi demiş orada bi hatası var![]()
bana gülmeye kere bakış açım@MasacRE- @MEnes @Forumdash @cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @kerem @S.G.A.T. @ömer karataş Ekli dosyayı görüntüle 59726
Ben ne yaptım şimdi sana?@xemrexxx en azından başlamış, sen herzaman kendini tekrar ediyorsun
( "Çok pis laf attım" / bak buda senin tarz bir yorum)
5 saat sonra bu sorumu geldi aklına?Ben ne yaptım şimdi sana?
Yok canım, yazma fırsatı bulamamıştım ondan.5 saat sonra bu sorumu geldi aklına?![]()
Sorma yaa @xemrexxx yüzünden listede varım ama varlığımla yokluğum bir olmuşİlk 2 sıraya bakmak yeter Susam sokağı kabusu 3.sırayla birlikte başlıyor![]()
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci
Teşekkürler ablaAma varlığımla yokluğum bir görebildiysen ne mutlu bize
![]()
![]()
Hahah Aaa teşekkürler ama işte listenin ilk 2 sırasından soınra hep @xemrexxx olunca biz figuran oluyoruzbana gülmeye kere bakış açım@MasacRE- @MEnes @Forumdash @cookies @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @kerem @S.G.A.T. @ömer karataş Ekli dosyayı görüntüle 59726