Ben niye düştüm ya.İlk 2 sıraya bakmak yeter Susam sokağı kabusu 3.sırayla birlikte başlıyor![]()
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci
Bu hafta bir şeyin yoktu ki cnm az dinlenBen niye düştüm ya.![]()
Allahım yarabbi adamı ne şekle sokmuşlar.Bu hafta bir şeyin yoktu ki cnm az dinlen![]()
![]()
![]()
Yuhhh gece gece hiç güleceğim yoktu
Hahaha samanyolu dizisi gibiYuhhh gece gece hiç güleceğim yoktu![]()
![]()
![]()
Lafı yine oralara getirdin yuhhHahaha samanyolu dizisi gibi![]()
![]()
![]()
Ben de hep ikinci oluyorum ya. .sssİlk 2 sıraya bakmak yeter Susam sokağı kabusu 3.sırayla birlikte başlıyor![]()
![]()
@xemrexxx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @Forumdash @gözlemci
Yine gelecekten umutsuz bir şekilde yatacağım. O aptal yorumlar ne öyle ciddiler mi ya.
@destere Cenaze törenleri hep önünü kesiyor geberdi hala sana zararı dokunuyor oğlanınBen de hep ikinci oluyorum ya. .sss
Hahha @xemrexxx de hep altımızda gülüyor.@destere Cenaze törenleri hep önünü kesiyor geberdi hala sana zararı dokunuyor oğlanın
![]()
![]()
Şimdi ne oldu görümcek diye kıs kıs gülüyordur sana
![]()
![]()
@serhatt @Harunnn60 @xemrexxx
![]()
Malesef.Yine gelecekten umutsuz bir şekilde yatacağım. O aptal yorumlar ne öyle ciddiler mi ya.![]()
Zaten 3.sıradan aşşağıya bakmaya gerek yok bildiğin fredi kabusu gibiHahha @xemrexxx de hep altımızda gülüyor.![]()
Ağlanacak halimize gülüyorız. Ondan sonra cahil deyince bizi eziyorlar diyorlar.Malesef.
İnce bisiklete binmiş ya onu camiye montajlamışlar, kaç kişi inanmış. Hatta İnce kızdı şerefsizler filan dedi.![]()
Seni Allah islah etsin oğlum hemen.Ağlanacak halimize gülüyorız. Ondan sonra cahil deyince bizi eziyorlar diyorlar.![]()
Diğer enlere de bakayım bi bakalım bu hafta da @Yiğitt pandik atmış mıZaten 3.sıradan aşşağıya bakmaya gerek yok bildiğin fredi kabusu gibi![]()
![]()
![]()