@Maskeli Fedai , bu klişe cümle kalıbına sığınmaz.Bambaşka bir gerekçe gösterir.Genelde "annemler izliyor" bahanesine sığınır insanlar![]()
@Maskeli Fedai , bu klişe cümle kalıbına sığınmaz.Bambaşka bir gerekçe gösterir.Genelde "annemler izliyor" bahanesine sığınır insanlar![]()
Sessiz ağla be çalışıyoruzElem kusmak ciddiye aldığımın işaretidir oysa bu şey o kadar bile umrumda değil.![]()
Sessiz ağla be çalışıyoruzEkli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nida diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim@serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Hak eden hak ettiği yerde.Sessiz ağla be çalışıyoruzEkli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nida diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim@serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Hem zirve de hem dillerdeyiz kaderimiz buSessiz ağla be çalışıyoruzEkli dosyayı görüntüle 115397
Uçmuşuz yine… @Maskeli Fedai @phoebebuffay
Lan sen bu leş diziyi mi seyrediyorsun ? Kansız....![]()
@Forumdash da hayal kırıklığı… @Maskeli Fedai
Kendisinden beklemezdim.. @Forumdash
@Sherlock , kütüğü kendi ayağına sıktı.Neeee???? İzliyormuymuş cidden??? Bir de bana diyorlardı Oğlum izliyorum diye
Sukut-ı HayalKeşke meteor düşseydi de bu gerçeği öğrenmeseydim
![]()
Bölüm süperdi..
KEŞKE...Neeee???? İzliyormuymuş cidden??? Bir de bana diyorlardı Oğlum izliyorum diye
Sukut-ı HayalKeşke meteor düşseydi de bu gerçeği öğrenmeseydim
![]()
Arabayı takip olayı nasıl sonuçlandı? Bavuldan ne çıktıBölüm süperdi..
KendisiArabayı takip olayı nasıl sonuçlandı? Bavuldan ne çıktı![]()
Şu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin senSessiz ağla be çalışıyoruzEkli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nisa diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim@serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Sonunda hırsızlığa da başladı allahın cezası. .ssŞu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin sen
![]()
@xemrexxx yi kendi silahıyla vurmak, harikulade.Şu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin sen
![]()
Bir kerecik ödünç aldım, şimdi geri iade ediyorumSonunda hırsızlığa da başladı allahın cezası. .ss
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun değil mi?Bir kerecik ödünç aldım, şimdi geri iade ediyorum![]()
Elinden geleni ardına koymaBunun bir bedeli olacak biliyorsun değil mi?![]()
Elinden geleni ardına koyma![]()