@Maskeli Fedai , bu klişe cümle kalıbına sığınmaz.Bambaşka bir gerekçe gösterir. @Sherlock @phoebebuffayGenelde "annemler izliyor" bahanesine sığınır insanlar
@Maskeli Fedai , bu klişe cümle kalıbına sığınmaz.Bambaşka bir gerekçe gösterir. @Sherlock @phoebebuffayGenelde "annemler izliyor" bahanesine sığınır insanlar
Sessiz ağla be çalışıyoruzElem kusmak ciddiye aldığımın işaretidir oysa bu şey o kadar bile umrumda değil.
Sessiz ağla be çalışıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nida diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Hak eden hak ettiği yerde.Sessiz ağla be çalışıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nida diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Hem zirve de hem dillerdeyiz kaderimiz buSessiz ağla be çalışıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 115397
Uçmuşuz yine… @Maskeli Fedai @phoebebuffay
Lan sen bu leş diziyi mi seyrediyorsun ? Kansız....
@Forumdash da hayal kırıklığı… @Maskeli Fedai
Kendisinden beklemezdim.. @Forumdash
@Sherlock , kütüğü kendi ayağına sıktı. @Forumdash @Maskeli FedaiNeeee???? İzliyormuymuş cidden??? Bir de bana diyorlardı Oğlum izliyorum diye
Sukut-ı Hayal Keşke meteor düşseydi de bu gerçeği öğrenmeseydim
Her zamanki gibi. Ben izlemedim dün ama @Maskeli Fedai çok övüyordu.
Yasak Elma'nın klasik halleri
@Maskeli Fedai 'izlemediğini' ima etmişti en son
Bölüm süperdi..Yorganın altında seyrediyormuş. @phoebebuffay @Sherlock
KEŞKE...Neeee???? İzliyormuymuş cidden??? Bir de bana diyorlardı Oğlum izliyorum diye
Sukut-ı Hayal Keşke meteor düşseydi de bu gerçeği öğrenmeseydim
Arabayı takip olayı nasıl sonuçlandı? Bavuldan ne çıktıBölüm süperdi..
Kendisi MfArabayı takip olayı nasıl sonuçlandı? Bavuldan ne çıktı
Şu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin senSessiz ağla be çalışıyoruz Ekli dosyayı görüntüle 115397
Bu arada aysel > nisa diyip @MasacRE ve @Sherlock a da haddini bildireyim @serhatt @Dosi @Angelica @The_Erinch @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Alos @Emre Ozansoy
Sonunda hırsızlığa da başladı allahın cezası. .ssŞu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin sen
@xemrexxx yi kendi silahıyla vurmak, harikulade.Şu devamlı atıp durduğunuz Yasak Elma görselini hak ettin sen
Bir kerecik ödünç aldım, şimdi geri iade ediyorumSonunda hırsızlığa da başladı allahın cezası. .ss
Bunun bir bedeli olacak biliyorsun değil mi?Bir kerecik ödünç aldım, şimdi geri iade ediyorum
Elinden geleni ardına koymaBunun bir bedeli olacak biliyorsun değil mi?
Elinden geleni ardına koyma