28 Şubat 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
birincisi şeref meselesi dediğiniz dizi izlemediyseniz bakın ağır temposu var sonradan açılmış olabilir ama ağır bi dizi. kiraz mevsimi romantik komedi.

ikinicisi şeref meselesi daha dün başlayan bi dizi. kiraz mevsimi 35 haftadır yayınlanan ve yaz ayındaki başarısını yeni sezonda da sürdüren bir dizi. yst geçen sezonki havasında değil. sürekli aynı taklitler ve yeni bi kanalda başladığı için 5'i geçemedi kiraz mevsimi'de bunu iyi değerlendirdi. şeref meseleside bunu değerlendiren bir diğer dizi. survivor gelin dağıldı normal, yeni bi dizi çünkü kitlesini yeni yeni oluşturuyodu.

üçüncüsü survivor olunca diziler 5'i geçemezmi olaya geeelll
ki hepsinde ufak ufak düşüşler mevcut. ve survivor'un c.tesi günkü bölümleri sıradan oluyor tek bir oyunla 1.5 saat geçti. bugün 12-13 alır. 2 oyun + konsey var.

ayrıcaaa iki dizide aynı günde değiller.
kiraz mevsimi pazar günü olsaydı şeref meselesinin aldığı oranı bile zor alırdı o günde izlenilcek bi dizi değil yani survivor karşısında en azından.

Ne kadar komik bir yorum yarisma muthis ratingler aliyor, hatta ilk ikiyi kapatmis ve boyle yorumlar gercekten kiskanclik, kusura bakma.

Ve de soyle gulmekten olmek ifadesini koyuyosunuz ya, aslinda hic gulmuyosunuz ama oylesine cok itici duruyo.
ben herzaman güleryüzlüyümdür güleç yani 🙂🙂🙂

10 reytinge göre konuştum ben pazar ilk gün alabildiler
sonra tahmin ettiğim gibi pazartezi paramparça ve salı aşk yenidene baş edemediler
dünde hafta sonu olan cumartesi günü olmasına rağmen yine 10 reyting totelde gelmemiş
bu acunun tv8 de tutan ilk yarışması oldu ilk günede çok süper başladı star dönemleri gibi
ama günler geçtikçe havası kaybolmaya başlamış gibi görünüyor daha şimdiden 🙂🙂🙂

Bence sen biraz acgozlusun yarisma 8,5 - 10 ve 9,1 rating almis bu cok yuksek bi oran, unutma ki survivor 5-6 rating alarak efsane olan bi program illa basarili olmasi icin 10 gerekmiyo 5-6 da olsa yeterlidir.

Bence sen biraz acgozlusun yarisma 8,5 - 10 ve 9,1 rating almis bu cok yuksek bi oran, unutma ki survivor 5-6 rating alarak efsane olan bi program illa basarili olmasi icin 10 gerekmiyo 5-6 da olsa yeterlidir.
ben takip etmiyorum zaten ben günlük reytinglere göre değerlendiriyorum izlemediğim yapımları yanı bugün böyle derim yarın reytingleri görüncede survivoru tebrik ederim
tamamen reytinglere göre analiz yapıyorum burada yanı oyüzden sürekli fikrimiz yorumlarımız sonuclara göre değişebiliyor 🙂🙂🙂

kiraz mevsimi'nin survivor'dan etkilenmemesinde, dizinin 135 dk reklamsız gitmeside büyük etken. bugün öğrendim bende. @beyazsoy @mrt-06 @Bully