Vallahi bizim sitede takip etmeyen kimse yok kadın dizilerinde bu kadar izlendiğini görmedim. En fazla başrol kıza tutulur izlerlerdi ama paramparça ya yapıştı bizimkiler)))
Ben izledim ama tutunamadım.
Vallahi bizim sitede takip etmeyen kimse yok kadın dizilerinde bu kadar izlendiğini görmedim. En fazla başrol kıza tutulur izlerlerdi ama paramparça ya yapıştı bizimkiler)))
Tutunamayanlar survivora)))Ben izledim ama tutunamadım.![]()
ben herzaman güleryüzlüyümdür güleç yani 🙂🙂🙂Ne kadar komik bir yorum yarisma muthis ratingler aliyor, hatta ilk ikiyi kapatmis ve boyle yorumlar gercekten kiskanclik, kusura bakma.
Ve de soyle gulmekten olmek ifadesini koyuyosunuz ya, aslinda hic gulmuyosunuz ama oylesine cok itici duruyo.
Bence sen biraz acgozlusun yarisma 8,5 - 10 ve 9,1 rating almis bu cok yuksek bi oran, unutma ki survivor 5-6 rating alarak efsane olan bi program illa basarili olmasi icin 10 gerekmiyo 5-6 da olsa yeterlidir.ben herzaman güleryüzlüyümdür güleç yani 🙂🙂🙂
10 reytinge göre konuştum ben pazar ilk gün alabildiler
sonra tahmin ettiğim gibi pazartezi paramparça ve salı aşk yenidene baş edemediler
dünde hafta sonu olan cumartesi günü olmasına rağmen yine 10 reyting totelde gelmemiş
bu acunun tv8 de tutan ilk yarışması oldu ilk günede çok süper başladı star dönemleri gibi
ama günler geçtikçe havası kaybolmaya başlamış gibi görünüyor daha şimdiden 🙂🙂🙂
ben takip etmiyorum zaten ben günlük reytinglere göre değerlendiriyorum izlemediğim yapımları yanı bugün böyle derim yarın reytingleri görüncede survivoru tebrik ederimBence sen biraz acgozlusun yarisma 8,5 - 10 ve 9,1 rating almis bu cok yuksek bi oran, unutma ki survivor 5-6 rating alarak efsane olan bi program illa basarili olmasi icin 10 gerekmiyo 5-6 da olsa yeterlidir.