28 Şubat 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kiraz Mevsimi AB'de fena düşmüş. Hala FOX'a hile yapılıyor diyenleri anlamıyorum. ab de 7. liğe kadar düşmüş daha ne olsun.

sanki tüm türkiye'nin survivor izleme zorunluluğu var. yorumlar o kadar gülünçki neyse. kiraz mevsimini bu sabah izledim erkenden nefisti. makbuş beni şaşırtmaya devam ediyor. :D kadın romantik komediyi harika yazıyor. hem çok eğlenceli bir o kadarda heyecanlı bölümdü. survivor olmasa çok rahat 8 alırdı neyseki çok düşmemiş.

Survivor All Star güzel gitmiş. Yine 10'u geçmiş.:Z Cumartesi doğru karar olmuş. İlk 2'yi kapatmasıda süper ötesi.:Z

Kiraz Mevsimi güzel gitmiş.

Kardeş Payı ateşe atıldı. İyi giden bir işi rezil ettiler. Umarım Serçe Sarayı tutmaz.:A

3 Adam'da dikkat çekmiş Survivor'ın ardından.

Kertenkele yine iyi gitmiş, Survivor etkilememiş. İyi bölümdü zaten. :)

sanki tüm türkiye'nin survivor izleme zorunluluğu var. yorumlar o kadar gülünçki neyse. kiraz mevsimini bu sabah izledim erkenden nefisti. makbuş beni şaşırtmaya devam ediyor. :D kadın romantik komediyi harika yazıyor. hem çok eğlenceli bir o kadarda heyecanlı bölümdü. survivor olmasa çok rahat 8 alırdı neyseki çok düşmemiş.
Survivor un en buyuk fani olmama ragmen yorumuna katiliyorum, o tarz yorumlari bende begenmiyorum

survivor sadece pazar günü ilk bölümün gazıyla totelde 10 civarı almıştı sonra havası çok çabuk söndü survivorunda :F:F:F:F

survivor sadece pazar günü ilk bölümün gazıyla totelde 10 civarı almıştı sonra havası çok çabuk söndü survivorunda :F:F:F:F
Ne kadar komik bir yorum yarisma muthis ratingler aliyor, hatta ilk ikiyi kapatmis ve boyle yorumlar gercekten kiskanclik, kusura bakma.

Ve de soyle gulmekten olmek ifadesini koyuyosunuz ya, aslinda hic gulmuyosunuz ama oylesine cok itici duruyo.

Şeref Meselesi en az 3 bölüm önceden bozdu diye yorumlar geliyordu ama Kiraz Mevsimi güzel gidiyor diye yorumlar geliyor. Bende çok saçma buluyorum bu boş şike muhabbetlerini.:):):)

Survivor All-Star'a tebrikler, çok iyi sonuçlar almış. :)

Şeref Meselesi, Survivor yüzünden çöküşe geçerken Kiraz Mevsimi'nin oranlarını koruması benim de ilgincime gitti. :) Aynı kitleye hitap etmiyor mu bu diziler (b)

Güllerin Savaşı ab'de böyle gittiği sürece sıkıntı yaşamaz. :)

Kardeş Payı eski oranlarına uzak. :A

Survivor All-Star'a tebrikler, çok iyi sonuçlar almış. :)

Şeref Meselesi, Survivor yüzünden çöküşe geçerken Kiraz Mevsimi'nin oranlarını koruması benim de ilgincime gitti. :) Aynı kitleye hitap etmiyor mu bu diziler (b)

Güllerin Savaşı ab'de böyle gittiği sürece sıkıntı yaşamaz. :)

Kardeş Payı eski oranlarına uzak. :A
Hayır canikom şeref meselesi zaten düşen bi diziyken kmnin onun kadar dusmesini beklemek nssil oluyor anlamadım ben ki abde 7. Olmus daha ne

Hayır canikom şeref meselesi zaten düşen bi diziyken kmnin onun kadar dusmesini beklemek nssil oluyor anlamadım ben ki abde 7. Olmus daha ne
Şeref Meselesi düşmüyordu ki. Survivor gelmeden önce totalde 4, ab ve abc1'de 5-6 alıyordu. :)

Survivor gelince totalde 3, ab ve abc1'de 4 aldı. Ama Kiraz Mevsimi Survivor'dan nerdeyse etkilenmemiş görünüyor. :)

Survivor zirvede yer alarak çok iyi gitmiş tebrik ederim.

Kiraz Mevsimi TOTAL'de çok iyi dün akşamki bölüm çok iyiydi. Ben Survivor KM'yi fazlasıyla etkiler diye düşünmüştüm ama yine de iyi.

Kiraz Mevsimi'nin Şeref Meselesi'yle karşılaştırılması ilginç. ŞM zaten bir tek AB'de iyiydi düşmesi çok normal. Sırf Kerem Bursin var diye KM'yle kitleleri aynı olacak diye bir şey yok insanlar Kiraz Mevsimi'ni eğlencesine izliyor çünkü eğlenceli bir dizi ama Şeref Meselesi öyle değil.

Güllerin Savaşı AB'de iyi gitmiş bu oranlarla devam eder. :)

Kardeş Payı çok yanlış bir günde yayınlandı. Sadece AB'si iyi.

3 Adam, gününden dolayı değil de Survivor etkisiyle artmış iyi gitmiş.

Şeref Meselesi düşmüyordu ki. Survivor gelmeden önce totalde 4, ab ve abc1'de 5-6 alıyordu. :)

Survivor gelince totalde 3, ab ve abc1'de 4 aldı. Ama Kiraz Mevsimi Survivor'dan nerdeyse etkilenmemiş görünüyor. :)

Tamam km totalde 7 lerde aliyodu 6lara düşmüş abde 5 aliyodu 4 e düşmüş abcdede öyle yani düşmüş dusecegi kadar :)

Şeref Meselesi yükselişteydi AB'de 6, 7'ye ulaşıp zirveyi alıyordu Survivor gelince ciddi kayıp yaşadı keza TOTAL'de de öyle, Kiraz Mevsimi ile kitleleri aynı ama düşüş yaşamamış buna ben de çoğu kişi gibi şaşırdım.

Kiraz Mevsimi AB'de düşmüş deniyor da Survivor yokken de AB'de o oranları görüyordu arada. :) İlla şike var demiyorum ama bu durumun ilginç olduğu açık.