28 Şubat 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın kanka.

Neyse daha fazla yorum yapmayayım ben Bully Şeref Meselesi düştü diye Kiraz Mevsimi'ne saldırıyor falan diyecekler sonra.

Ben olanı yorumluyorum sadece Kanal D ile falan alakası yok.

Hayır canikom şeref meselesi zaten düşen bi diziyken kmnin onun kadar dusmesini beklemek nssil oluyor anlamadım ben ki abde 7. Olmus daha ne
Geçen hafta AB de 4.4 almış bu hafta 4 almis ki bu hafta 15 daki erken bitmiş ufak düşüşün nedeni bu yoksa survivordan etkilenmez bizim diziyi))

Kiraz mevsimi rahat 10 bölümdür sacmalayip duruyor şeref meselesi senaryo olarak bin basar be)))

Son 2 hafta dususteydi bak bi seref meselesine survivorsuz son haftasına sonra görüşelim 😉

Ufff çevirinin böylesini görmedim ben.
Ne çevirisi yaa ağırlık kadın seyircide tabiki. Bir diziyi sadece kadınlar, erkekler izleyecek diye bir şey yok. Başrollere bak kitleyi görürsün. Mesela kocanın ailesinin kitlesi de ayni poyraz karayel de

Yaz aylarında hep yüksektı sezon başlayınca düştü ama 7. olacak kadar değil
Cumartesi hemen hemen herkesin düşük çoğunluk 4 civarı alıyor ondan sıralama çok oynar.. sıralama çok önemli değil dusus 0.4 haftaya tns bir güzellik yapar)))

Ne çevirisi yaa ağırlık kadın seyircide tabiki. Bir diziyi sadece kadınlar, erkekler izleyecek diye bir şey yok. Başrollere bak kitleyi görürsün. Mesela kocanın ailesinin kitlesi de ayni poyraz karayel de

İlk başta Şeref Meselesi düştü Kiraz Mevsimi düşmedi dedin ve mazeret olarak ergen kesim dedin. Sonra ben Şeref Meselesi bozdu dedim sende Paraçparça'da bozdu dedin gülerek yani paramparça ergen izleyiciye hakim demek istedin. Ama Paramparça izlediğim en ağır kadın izleyiciye hitap edecek dizi. Bence biraz yanlışın var ki.

Cumartesi hemen hemen herkesin düşük çoğunluk 4 civarı alıyor ondan sıralama çok oynar.. sıralama çok önemli değil dusus 0.4 haftaya tns bir güzellik yapar)))
Ben diziyi zaten sevmiyorum ama şöyle bişey var bariz düşüş var yani onu demek istedim FOX sevilen bir kanal yani şike falan olduğunu düşünmüyorum öyle olsa Pazartesi ve Çarşambada 40. olmayıp ilk 20 ye girerdi bence

Son 2 hafta dususteydi bak bi seref meselesine survivorsuz son haftasına sonra görüşelim 😉
Düşüşte değil aksine AB'de son 2 haftada yükselişteydi. 😉

1 Şubat
1SEREF MESELESIKANAL D21:00:1624:16:155.7115.04

8 Şubat
1SEREF MESELESIKANAL D20:43:5423:43:476.1915.10

15 Şubat
2SEREF MESELESIKANAL D20:43:5123:46:456.3414.36

Paramparça da bozdu derken kinaye yaptım be))) dizinin bozduğu yok)) paramparcaya ergen hakim demedim ergen kitlesi de var dedim. Tabiki paramparca kadin dizisi . ergenler yanci))) bizim siteye bak ne kadar vok izlendigini goreceksin ))))

Ya sana espri yapmayalim yanlış anliyon bir şeyin sonunda bol gülme efekti varsa o sakadir gerçek manasıyla anlama demek boşuna mi gülme koyuyoruz))))

Ben şok ben vefat ben düştü diye hatırlıyordum 😱

Ben ilk bölümden beri takip ediyorum reytinlerinden habersiz yorum yapıyorsun biraz Baksan yanlış verilere hakim olduğunu göreceksin. Dizi uzun sure 7 reytinge takıldı kaldı. Ufak milimler oynuyor özelikle bu benim tarzim bittikten sonra(ilk sezon)

Bozmadığını biliyorum zaten ve oradan ergenlere geçtiğini anladım ama ben hiç ergen kesmin olacağını düşünmedim Paraçparça'da.

Her gün takip ediyorum aman neyse düşüncene saygı duyuorm

Bozmadığını biliyorum zaten ve oradan ergenlere geçtiğini anladım ama ben hiç ergen kesmin olacağını düşünmedim Paraçparça'da.
Vallahi bizim sitede takip etmeyen kimse yok kadın dizilerinde bu kadar izlendiğini görmedim. En fazla başrol kıza tutulur izlerlerdi ama paramparça ya yapıştı bizimkiler)))