28 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

İzledik o sahneleri. :D Nezaret sahnesi kaldı o da sonlarda olur başı sonu hareketli ortalar durgun bir bölüm olacak gibi. :D
medcezirde hiçbir zaman hareket ve heycan yok günlük olaylar yemek hela ihtiyacı yatmak falan :D eksta bişey yok yani :D

Cidden Medcezirin ilk bölümlerinde eser alamet yok. İlk bölüm çok farklı bir diziydi, farklı havası vardı, ekrandaki hiçbir diziye benzemiyordu. Çok etkiliyordu insanı. :)

Şimdi de ekrandaki hiçbir diziye benzemiyor durgunluk açısından. :D Hiçbir dizi bu kadar durgun değil. :D

Görüntü kalitesi olsun, ses olsun ilk bölümler çok güzeldi. Şimdi diğer diziler gibi.

karagül uçuşa geçti Allah ne verdiyse uçar artık 13 kesin gelir 14 te olabilir :D

Medcezir 9'un altına düşmüyor güzel. 10 görecek inşallah. :) Karagül bu anlık reklam değilse uçar. :)

Reklam vermişiz gibi yeniden yükseldik. :( Uzun süre belirtseydi 30 saniye ara diye ben de son anda fark ettim..

Cidden Medcezirin ilk bölümlerinde eser alamet yok. İlk bölüm çok farklı bir diziydi, farklı havası vardı, ekrandaki hiçbir diziye benzemiyordu. Çok etkiliyordu insanı. :)

Şimdi de ekrandaki hiçbir diziye benzemiyor durgunluk açısından. :D Hiçbir dizi bu kadar durgun değil. :D

Görüntü kalitesi olsun, ses olsun ilk bölümler çok güzeldi. Şimdi diğer diziler gibi.
Aynen eğer senaryo böyle durgun devam ederse 2. sezonu reyting alamaz :)

Kurt Seyit tanıtımları ters tepmez umarım suyunu çıkardılar resmen..

İzledik o sahneleri. :D Nezaret sahnesi kaldı o da sonlarda olur başı sonu hareketli ortalar durgun bir bölüm olacak gibi. :D

Narin Ebru'yu neden yere attı ve Kadriye niye "Ebru ne yaptın sen" diye bağırdı, orayı anlamadım

Yalan Dünya tekrar uzansın bari. Zaten 22-23 arası reklam hıncı da ondan çıkıyor. Madem reklamını veriyor 23.00`e kadar devam etsin de 22.30`da reklama giren Medcezirden ve 22.45`te reklama giren Karagülden bir şey kapsın.

Kısa kalacaksa da 22.00 gibi bitsin. 21.45`te reklama girip 22.00 gibi dönüyor, 22.15 tekrar reklam ve o 15 dakikada reklamdan kötü dönüyor ve sonra 22.30`da da kötü dönüyor reklamdan. Baya etkiliyor bu durum. Devam etsin de etkilendiği saatleri 23 arası çıkarsın. Hem filmler de bitti.