benim şahsi fikrim yst bitince vadi 16 yı geçecek
- - - Ekleme - - -
sbt ye 100 üzerinde 95 tns ye 855 i kaptınız babadan sırtınız yere gelmez daha
tns nin ve sbt nin ortak suçu................[sm=s17.gif][TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]28.02.2013
[/TD]
[TD]20:58:59
[/TD]
[TD]23:18:36
[/TD]
[TD]14,6
[/TD]
[TD]33,81
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]28.02.2013
[/TD]
[TD]19:59:57
[/TD]
[TD]20:58:59
[/TD]
[TD]8,12
[/TD]
[TD]19,7
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]20:59:13
[/TD]
[TD]01:38:38
[/TD]
[TD]16,03
[/TD]
[TD]34,35
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE - YARI FINAL
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]21:05:56
[/TD]
[TD]01:59:54
[/TD]
[TD]8,7
[/TD]
[TD]19,09
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]KURTLAR VADİSİ PUSU - OZET (TKR)
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]19:59:57
[/TD]
[TD]00:45:36
[/TD]
[TD]7,93
[/TD]
[TD]17,48
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
HARİKA !!!
İntikam 2 reyting düştü teorik olarak
yetenek bittikten sonra survivor başlayacak.....bu yapım daha çok abye göre....zaten beren hanımın kitlesi ab olduğuna göre acun ab reytinglerini biraz daha kemirmeye başlıyacaktır...2 hafta sonra ab de dip yapacak bihter hanım...zaten 9 a indi reytingleri ...o gruptada acun polat kalsın başbaşa..[sm=s17.gif]
bence west haklı
Şahsi fikirlerine saygı duyarım ama öyle birşey imkansız 😉
Inanilir gibi degil. sen her zaman sahit olmusumdur KVP'yi nasil tebrik ettigimi.
laaayiaa olummmmmm....star tv artık acun tv oldu...yetenek polatla baş edemediyse fikstür olraktan ilerde survivor-vadi eşleşmesini şampiyonlar ligi perşembe maçları olarak izleyecez mutlaka ilerde..bunu tahmin etmek sbt yi tahmin etmekten daha kolay...acun perşembeden gitmez gari.....star bu fırsatı kaçırmaz...survivor gelir perşembeye görürsün...[sm=s17.gif](e)aga survivor perşembe olmayacak ne survivoru
Survivor Perşembe olacak öylemi ? Bu kez çok hızlı gitti ya :
nesi imkansız yapmadığımız şey değil
- - - Ekleme - - -
o mesajda haklı diyorum önceden ediyodun tabi
laaayiaa olummmmmm....star tv artık acun tv oldu...yetenek polatla baş edemediyse fikstür olraktan ilerde survivor-vadi eşleşmesini şampiyonlar ligi perşembe maçları olarak izleyecez mutlaka ilerde..bunu tahmin etmek sbt yi tahmin etmekten daha kolay...acun perşembeden gitmez gari.....star bu fırsatı kaçırmaz...survivor gelir perşembeye görürsün...[sm=s17.gif](e)
laaayiaa olummmmmm....star tv artık acun tv oldu...yetenek polatla baş edemediyse fikstür olraktan ilerde survivor-vadi eşleşmesini şampiyonlar ligi perşembe maçları olarak izleyecez mutlaka ilerde..bunu tahmin etmek sbt yi tahmin etmekten daha kolay...acun perşembeden gitmez gari.....star bu fırsatı kaçırmaz...survivor gelir perşembeye görürsün...[sm=s17.gif](e)
çok hızlı gitmedim....sen yavaş kalmışın....survivorun bi parçasını perşembeye mutlaka alacaktır star....star tv artık acun tv...programda yazılana ne bakıyonn...ona bakarsan yetenekte sadece 2 gün yayınlanıyodu.bakkkk....[sm=s17.gif]
Survivor Perşembe olacak öylemi ? Bu kez çok hızlı gitti ya :
nesi imkansız yapmadığımız şey değil
- - - Ekleme - - -
o mesajda haklı diyorum önceden ediyodun tabi
ben hızımdan eminim....benim bildiğim star bu kafayla survivoru perşembe mutlaka yayınlar....adamlarda potansiyel bir acun aşkı var şuanda....bu aşkın önünde sbtyi bırak..tns bile duramaz....hele yeteneksiz intikamı geçtikten sonra...hayli hayli duramaz...
yok aga survivor perşembe olmaz imkansız olursa 5 bile alamaz survivor en süper yarışmadır ama yst kadar reyting alamaz hele hafta içi
- - - Ekleme - - -
yok aga survivor perşembe olmaz imkansız olursa 5 bile alamaz survivor en süper yarışmadır ama yst kadar reyting alamaz hele hafta içi
survivor yeteneksizin yerini almıyomu.....onada perşembe yayınlanamaz dediler sonuç ortada....perşembe ile 4 olacaktır....
Survivor zaten 3 gün yayınlanacak Perşembe yayınlanması imkansız bile değil abartma bence
- - - Ekleme - - -
Neyse bekliyelim görelim 😉
imkansız bile değil...nedemekki neeeeeeeeee....:frown:acaba bu kez hız sınırlarını gerçekten aştımda tuhaf yazılarmı dönüyooo başımda....:blue:
Survivor zaten 3 gün yayınlanacak Perşembe yayınlanması imkansız bile değil abartma bence
- - - Ekleme - - -
Neyse bekliyelim görelim 😉
Ne kadar imkansız olduğunu belirtmek için kullanılan bir sözdür. Her mesaja sınırsız smile kullanırsan anlamaman normal 😉ben hızımdan eminim....benim bildiğim star bu kafayla survivoru perşembe mutlaka yayınlar....adamlarda potansiyel bir acun aşkı var şuanda....bu aşkın önünde sbtyi bırak..tns bile duramaz....hele yeteneksiz intikamı geçtikten sonra...hayli hayli duramaz...
- - - Ekleme - - -
survivor yeteneksizin yerini almıyomu.....onada perşembe yayınlanamaz dediler sonuç ortada....perşembe ile 4 olacaktır....
- - - Ekleme - - -
imkansız bile değil...nedemekki neeeeeeeeee....:frown:acaba bu kez hız sınırlarını gerçekten aştımda tuhaf yazılarmı dönüyooo başımda....:blue:
essah mı diyon....4 gün olsada yeter.....
Ne kadar imkansız olduğunu belirtmek için kullanılan bir sözdür. Her mesaja sınırsız smile kullanırsan anlamaman normal 😉
Tamam survivor 7 gün yayınlanacak 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?