Bişey söylicemde vadi en büyük reytinglerini ocakta alır diyodunuz ya tam tersi oldu, en düşükleri alıyo.. Ne iş.
Şubat bitti
Ocak'ta 15,43 15,97 15,82 aldı
buda iyi ne kadar komik bi durumda olduğunun farkındaymışsın..
Bişey söylicemde vadi en büyük reytinglerini ocakta alır diyodunuz ya tam tersi oldu, en düşükleri alıyo.. Ne iş.
buda iyi ne kadar komik bi durumda olduğunun farkındaymışsın..
bana sordun galiba
farkındamısın bilmiyorum da mart ayına giriş yaptık ocak geçeli aylar oldu
vadi özetiyle bile geçiyo
Çok akıllıca hareketler.
- - - Ekleme - - -
Aga şuna tabloları döksene
Benim dememle anlamayacak galiba. Dün bunu umursamadım diye GÜYA tavır yapıyo
özet bence süpriz olmadı ben intikamı kesin geçeceğini biliyodum da yst i bile geçti özet
perşembe girişinde ozan reis uek foxa geçti yazıyodu...sıralamada d kanal yazıyodu....bi yanlışlıkmı var..yoksa dün kanal d de mi yayınlandı bu dizi...
haftaki bölüm süper olursa dahada yükselir....vadinin tek hatası zamanlama...özeti uzatıp yeni bölümü 21.45 sularında başlatsalar...total 16 yı ab 13 ü rahat geçer...[sm=s17.gif]Ara verdiğimiz için yükseldi. Haftaya biraz düşer
Ara verdiğimiz için yükseldi. Haftaya biraz düşer
perşembe girişinde ozan reis uek foxa geçti yazıyodu...sıralamada d kanal yazıyodu....bi yanlışlıkmı var..yoksa dün kanal d de mi yayınlandı bu dizi...
haftaki bölüm süper olursa dahada yükselir....vadinin tek hatası zamanlama...özeti uzatıp yeni bölümü 21.45 sularında başlatsalar...total 16 yı ab 13 ü rahat geçer...[sm=s17.gif]