28 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
benim yazın yaptığım yorumlara bakın vadinin böyle tavan yapacağını her yorumumda söyledim emindim ve dediğim gibi oldu :D

Bişey söylicemde vadi en büyük reytinglerini ocakta alır diyodunuz ya tam tersi oldu, en düşükleri alıyo.. Ne iş.

Kurtlar Vadisi herzamanki gibi süper bi bölümdü reytinglerimizde süper acun ve intikam daha özetimizi geçemiyor kanallar umutlanmasın perşembe günü vadiyi geçecek dizi yokl :Z:Z:Z:U

Bişey söylicemde vadi en büyük reytinglerini ocakta alır diyodunuz ya tam tersi oldu, en düşükleri alıyo.. Ne iş.

bana sordun galiba :kiki:

farkındamısın bilmiyorum da mart ayına giriş yaptık ocak geçeli aylar oldu :kiki:
vadi özetiyle bile geçiyo

buda iyi ne kadar komik bi durumda olduğunun farkındaymışsın..

Çok akıllıca hareketler.
pjrknock7jw.png

- - - Ekleme - - -

bana sordun galiba :kiki:

farkındamısın bilmiyorum da mart ayına giriş yaptık ocak geçeli aylar oldu :kiki:
vadi özetiyle bile geçiyo

Aga şuna tabloları döksene :D

Benim dememle anlamayacak galiba. Dün bunu umursamadım diye GÜYA tavır yapıyo :F

Çok akıllıca hareketler.
pjrknock7jw.png

- - - Ekleme - - -

Aga şuna tabloları döksene :D

Benim dememle anlamayacak galiba. Dün bunu umursamadım diye GÜYA tavır yapıyo :F

aman tabloya girmeyelim takas vadinin 15 lik reytingini koyacak yakup öbgz nin 27 lik reytşingini sonra takas vadinin tekrarı 15 aldı diyecek ve tablo sonra bu 2003 e kadar gidecek asmalı konak ın final reytingiyle son bulacak ezberledik :)

dün gecenin sürpriz yapımı olarak 2.liği elde eden kvp özeti ayrıca kutlamak gerek...vadinin dünkü muhteşem bölümü sbtyi dağıttığı gibi tns yide resmen fena çarpmış...yüzde 8 lik grup kendine gelemedi ki herhalde ölçümleri patagonyada yaptı herhalde....rakipleri sbt ab yi örnek alsınlarda bazı yapımları şişirip durmasınlar...yoksa haftalık abde tuhaflıklar göze çarpıyor...(e)[sm=s17.gif]:d

özet bence süpriz olmadı ben intikamı kesin geçeceğini biliyodum da yst i bile geçti özet :D

perşembe girişinde ozan reis uek foxa geçti yazıyodu...sıralamada d kanal yazıyodu....bi yanlışlıkmı var..yoksa dün kanal d de mi yayınlandı bu dizi...:d

Ara verdiğimiz için yükseldi. Haftaya biraz düşer :)

şunu düşünmedin heralde kolaj bölümde de gösterildi o bölüm normalde özetin daha düşük alması lazımdı

- - - Ekleme - - -

perşembe girişinde ozan reis uek foxa geçti yazıyodu...sıralamada d kanal yazıyodu....bi yanlışlıkmı var..yoksa dün kanal d de mi yayınlandı bu dizi...:d

aga uek foz a transfer oldu ya onu diyo

haftaki bölüm süper olursa dahada yükselir....vadinin tek hatası zamanlama...özeti uzatıp yeni bölümü 21.45 sularında başlatsalar...total 16 yı ab 13 ü rahat geçer...[sm=s17.gif]

Geçer ga. Geçmez diyen yok. iş @ATV ye kalıyo

ATVyi etiketledim ama beni duyar mı ki :A