kurtlar vadisi yine çok büyük oranlar almış total 14.6 ab 10.78 reyting alarak zirvede yer almış , yetenek sizsiniz total 7.93 reyting ab 7.68 reyting almış yükseltmiş ab oranlarını , intikam total 7.58 ab 9.3 reyting alarak düşüş yaşamış , zkfo total 3.36 ab 4 reyting alabilmiş
- - - Ekleme - - -
bu arada takas niye yst 15 aldığı günle karşılaştırıyosun ki evet aldı ama ozaman psy vardı perşemebeye geldi 7ye düştü diyosun , psy oduğu günle bu günü karşılaştıramazsın pazartesiyi karşılaştır 10 almış şimdi 8 yani çok fark yok
kurtlar vadisi yine çok büyük oranlar almış total 14.6 ab 10.78 reyting alarak zirvede yer almış , yetenek sizsiniz total 7.93 reyting ab 7.68 reyting almış yükseltmiş ab oranlarını , intikam total 7.58 ab 9.3 reyting alarak düşüş yaşamış , zkfo total 3.36 ab 4 reyting alabilmiş
- - - Ekleme - - -
bu arada takas niye yst 15 aldığı günle karşılaştırıyosun ki evet aldı ama ozaman psy vardı perşemebeye geldi 7ye düştü diyosun , psy oduğu günle bu günü karşılaştıramazsın pazartesiyi karşılaştır 10 almış şimdi 8 yani çok fark yok
Müge Anli'nin yukselisini arastirdim, bir cinayet islenmis bir kayipla ilgili ve bu kayip çok zamandan beri araniyormus..
sen pazat günüyle karşılaştıroyosun ozaman psy var yani benim demek istediğim o günle neden karşılaştırıyosun ozaman 20 reyting gördü[/B][/COLOR][/FONT]
bak vadi varken psy msy fayda etmez diyorum acun perşembe kimi çıkarırsa çıkarsın en fazla 8 alabilir dahası yok ve gördüğün gibi özetimizi geçememiş ben söyleyince imkansız diyodunuz
- - - Ekleme - - -
bak vadi varken psy msy fayda etmez diyorum acun perşembe kimi çıkarırsa çıkarsın en fazla 8 alabilir dahası yok ve gördüğün gibi özetimizi geçememiş ben söyleyince imkansız diyodunuz[/SIZE]
sen pazat günüyle karşılaştıroyosun ozaman psy var yani benim demek istediğim o günle neden karşılaştırıyosun ozaman 20 reyting gördü
Bunu söylemen beni sasirtti açikcasi. Çünkü bir Intikam seyiricisi olarak KVP'yi her zaman tebrik etmisimdir.
Genel olarak söylemedim ben yalnız İntikam aksine düşüş yaşadı bu hafta ve o mesajı yazman biraz anlamsız geldi o kadar.
Önceden açıklama yazıyodun @RevaN
Kurtlar Vadisi Pusu her zaman olduğu gibi perşembe günü liderliği bırakmamış kimselere.
Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi oranlar almış bunda sonlara kalan yarışmacıların çok daha iyi gösteriler sergilemesinin de katkısı büyük.
İntikam bu zorlu günde iyi reytingler almış ama oranlara bakılırsa KVP oldukça 1.olması zor bu sene.
Unutma Beni ve Beni Affet gibi günlük diziler her zaman olduğu gibi iyi reytingler almaya devam ediyor.
Umutsuz Ev Kadınlar Fox'a geçmesine rağmen Fox'un yüzünü bu zorlu günde güldürmüştür bence.
Güven Bana ve Büyük Risk gibi yarışmalar ise Kim milyoner olmak ister yarışması kadar olmasa da iyi oranlar almayı başarmış.
Tamam kanalına yanlış bakmışım.
Yorumunu özlemişiz. Uzun zamandır yazmıyordun.Kurtlar Vadisi Pusu her zaman olduğu gibi perşembe günü liderliği bırakmamış kimselere.
Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi oranlar almış bunda sonlara kalan yarışmacıların çok daha iyi gösteriler sergilemesinin de katkısı büyük.
İntikam bu zorlu günde iyi reytingler almış ama oranlara ba kılırsa KVP oldukça 1.olması zor bu sene.
Unutma Beni ve Beni Affet gibi günlük diziler her zaman olduğu gibi iyi reytingler almaya devam ediyor.
Umutsuz Ev Kadınlar Fox'a geçmesine rağmen Kanal D'nin yüzünü bu zorlu günde güldürmüştür hatalı bir karar verdiklerini düşünebilir Kanal D bence.
Güven Bana ve Büyük Risk gibi yarış malar ise Kim milyoner olmak ister yarışması kadar olmasa da iyi oranlar almayı başarmış.
Yorumunu özlemişiz. Uzun zamandır yazmıyordun.