xBUGRAx
Süper Emekli
Sadece bölüm uzar 15 dk daha.. Bence daha reklam eklemezler..
geçen hafta ilk iki anlık 9-11 bu hafta 14-16 acunda olmasa 20 ye dayanacaz
Hım.. İyi iyi çocuk mocuk her bölüm olay üstüne olay
yakup çarpıtma lütfen vadi 1buçuk saat reklamsız gitmedi
21:13'de başladı 22:26'da reklama girdi
yani 73 dakika
Zaten onların yakınlıkları bana hep suphe uyandırıyor özellikle Nolan tarafından Hiçbi panpa hiçbi panpasına heleki tekne bağişlamaz ilk sezondn gözüne kesitrmiştide işte.Emily yuzunden "panpamın aşkısın" muamelesi yapıyor
bana ceza veren forum yönetimine seslenİyorum.tarafli mi ceza atiyorsunuz nedir?
Adamlar dilaya laf atiyor yok Özeti geçemİyor yok dila Şöyle dizi felan diye kiskirtiyorlar beni?
Benim mesajlar mi kiŞkirtici sadece baŞlatan onlar adam gİbİ soru sorduk orani düŞÜk dİye hemen dİlayi katiyorlar İŞe !!!! Ceza işi yapiliyorsa onlarada ceza almali kendİ kendimİze durduk yere atmiyoruz o mesajlari değil mİ?
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 9.99 , 2) STAR: 7.56 , 3) KANALD: 5.1 , 4) KNLTRK: 2.17 , 5) FOX: 1.99
Haftay maç var. Haftaya düşeriz.
intikam zaten 100 dakikayı geçti 2 reklamla
daha 15 dakika bölümü nereye uzatıcaklar
intikam 2 reklamla bitti
kurtkar vadisi 3 tane 15'lik + 2 tane 1!er dakikalık + özettede intikam gibi 10 dakika değil 15 dakika reklam verdi
aradaki farkları saymaya devam edeyimmi!
oha 15 dk reklam değilmiydi bu kısım 10 almış yeminle atv ve pana köşeyi dönmüştür reklamı 10 alıyo ya
- - - Ekleme - - -
nereye düşüyoz aga maç kaçta
Reklamı bazılarının ortalamasından yüksek
Maç kaçta bilmiyom ama herhalde 22'de
o 1 dk lık reklamı tam 16 reyting izledi parası nasıldır onun be bioxsin
eğer 8 de olsaydı yükselirdik kesin 10 daysa bile sorun değil fb maçları fazla izlenmiyo
Şu İntikam'ın reytinglere bi daha bakıyım. 2 haftadır Acun yokken yükselmişlerdi.
vadide görüntüler muhteşem nede olsa ezelin görüntü yönetmeni var veysel tekşahin
Offff. Varya. O reklamı Türkiye izledi be
Bi ben izlemedim