28 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Zaten onların yakınlıkları bana hep suphe uyandırıyor:F:F özellikle Nolan tarafından:X Hiçbi panpa hiçbi panpasına heleki tekne bağişlamaz:F:F ilk sezondn gözüne kesitrmiştide işte.Emily yuzunden "panpamın aşkısın" muamelesi yapıyor:F:F

nolan napacağı belli olmaz :F jack in annesiz bebeğine de anne aman baba karıştı her şey olur :F

- - - Ekleme - - -

bana ceza veren forum yönetimine seslenİyorum.tarafli mi ceza atiyorsunuz nedir?
Adamlar dilaya laf atiyor yok Özeti geçemİyor yok dila Şöyle dizi felan diye kiskirtiyorlar beni?
Benim mesajlar mi kiŞkirtici sadece baŞlatan onlar adam gİbİ soru sorduk orani düŞÜk dİye hemen dİlayi katiyorlar İŞe !!!! Ceza işi yapiliyorsa onlarada ceza almali kendİ kendimİze durduk yere atmiyoruz o mesajlari değil mİ?

nest intikama laf atıp sen başlattın kusuru başka yerde arama aynı mesajı da tekrar tekrar yzıp durma silinecek nasılsa :)

oha 15 dk reklam değilmiydi bu kısım 10 almış :kiki: yeminle atv ve pana köşeyi dönmüştür reklamı 10 alıyo ya :D

- - - Ekleme - - -

Haftay maç var. Haftaya düşeriz.

nereye düşüyoz aga maç kaçta

intikam 2 reklamla bitti

kurtkar vadisi 3 tane 15'lik + 2 tane 1!er dakikalık + özettede intikam gibi 10 dakika değil 15 dakika reklam verdi

aradaki farkları saymaya devam edeyimmi!

aga 10 reyting farkın bahanesi reklamlar mı :D reklamı 10 reyting alan bi kurtlar vadisinden bahsediyoruz anlatabildim sanırım :D

oha 15 dk reklam değilmiydi bu kısım 10 almış :kiki: yeminle atv ve pana köşeyi dönmüştür reklamı 10 alıyo ya :D

- - - Ekleme - - -

nereye düşüyoz aga maç kaçta

Reklamı bazılarının ortalamasından yüksek :F

Maç kaçta bilmiyom ama herhalde 22'de

o 1 dk lık reklamı tam 16 reyting izledi parası nasıldır onun be bioxsin :D

Şu İntikam'ın reytinglere bi daha bakıyım. 2 haftadır Acun yokken yükselmişlerdi. :F

vadide görüntüler muhteşem nede olsa ezelin görüntü yönetmeni var veysel tekşahin

vadide en az 7-8 kere takas kelimesi geçti vadide çok geçiyo bu kelime nickim hoşuma gitti :kiki:

- - - Ekleme - - -

vadide görüntüler muhteşem nede olsa ezelin görüntü yönetmeni var veysel tekşahin

aynen harika vayy onu bilmiyodum aga iyiymiş :D