aga reklamdan spnra farklı bişey göstermedilerki sen nerden sonrasını izlemedin?
o bir dakikalık reklamdan sonrasını izlemedim.
aga reklamdan spnra farklı bişey göstermedilerki sen nerden sonrasını izlemedin?
intikam ilerleyen haftalarda kanal D'nin normal reklam düzenine geçerse düşmeye başlar
Hangi hali? Yamalı basma etekli halleri mi?
Gecen sene sarisinlardan gitti Nolan bu sene esmerlerden Seneye artık kızıllardan mi gider kumrallardan mıhmmm ilginç bitr yaklşaşım padma da fena sayılmaz bence marco ile karşılaştırısak kesinlişkle padma
o bir dakikalık reklamdan sonrasını izlemedim.
işte gay olmiyi o zaman
- - - Ekleme - - -
hangi normal reklam düzeni rakipleri 1.5 saat reklamsız giderken intikam her 20 dk de reklam mı verecek eski sistem gibi
bence jack le takılsın biraz hazır amanda da ölmüşGecen sene sarisinlardan gitti Nolan bu sene esmerlerden Seneye artık kızıllardan mi gider kumrallardan mı
hmm bende son reklamdan sonrası sandım gerçi ondada bişey yok yüzünü aç diyodu polata polatta tam aççaktı metenin adamı akifi vurdu.
Çeşme başinda güğümle bekleyen hallerinden bulursam atarım Terlemiş ve yuzune su vuruken halleri nasıl?he o dediğinden hacı
Çeşme başinda güğümle bekleyen hallerinden bulursam atarım Terlemiş ve yuzune su vuruken halleri nasıl?
Hakanı at çöpe o zaman bide şu rüzgar çok figüran gibi duruyor dizide bi yolcudur gidiyo ne zaman rüzgarın olayları açılacak ?
Zaten onların yakınlıkları bana hep suphe uyandırıyor özellikle Nolan tarafından Hiçbi panpa hiçbi panpasına heleki tekne bağişlamaz ilk sezondn gözüne kesitrmiştide işte.Emily yuzunden "panpamın aşkısın" muamelesi yapıyorbence jack le takılsın biraz hazır amanda da ölmüş
Hemde çok...hergun egzersiz yaparımfeyntezi dünyan baya genişmiş bulursan at
iştr bu derin geldi diziye bu derinle yakınlaşacak çocuk mocuk yapacak emre vurulacak suç rüzgara kalıyi gibi 2.seozn zaten düşmanalrı olacak rüzgarın fal n da filan
bi bu hafta 1.13 dk olmuş önceki haftalarda hep 1.30 dk idi. İstisnalar kaideyi bozmazyakup çarpıtma lütfen vadi 1buçuk saat reklamsız gitmedi
21:13'de başladı 22:26'da reklama girdi
yani 73 dakika