28 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 20.8%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 4 16.7%
  • Uçurum (ATV)

Oy: 6 25.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 8.3%
  • Firar (Star)

• Seksenler (TRT 1)

Oy: 5 20.8%
  • Prensesin Uykusu - T.S. (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 12.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .

kardeş bu kadar boş vaktı nerden buluyorsun, saydıkların nerden baksan 7-8 saat surer.

Uçurum ikinci bölümüyle hayal kırıklığı .mazhar oldu. ezelin ikinci sezonuna rahmet okutuyor... kerem deren kendince ben müthiş senarıstim havalarında yazdığı bir iş olmuş..

gazete roplerinde türk halkına uygun işler yapılması lazım diyor... ama bu işin türk halkıyla uzaktan yakından ilgisi yook..

ben demiştim beyazsoy ikinci bölümü fazla bize

kardeş bu kadar boş vaktı nerden buluyorsun, saydıkların nerden baksan 7-8 saat surer.

kardesim ben sabahtan aksama kadar sadece izliyoruma ara sırada sosyal paylasım sitelerine goz atıyorum

mesela bu gun how ı met your mother, spartacus, skins, uçurum, sumelanın sifresi temel, two and a half men 1 erkek 1 kadın ve oyle bir gecer zaman ki dizilerini izledim
firarı yarına bırakıcaktım ama simdi de izleyebilirim
her gunum boyle benim surekli izliyorum. kimisi kitap okumayı yada gezmeyi filan sever kimiside izlemeyi iste

İdolümsün panpa

Benden fenası da varmış bu konuda

Günde 3-4 saat dizi-film izlediğim için ben kendimi çok izliyor görüyordum ama bu yazdıklarını okuyunca dünyaya bakışım değişti

Benden fenası da varmış bu konuda

Günde 3-4 saat dizi-film izlediğim için ben kendimi çok izliyor görüyordum ama bu yazdıklarını okuyunca dünyaya bakışım değişti

bu iyi hallerim pampa
terra novayı ben 1 gunde bitirdim sabahladım
ve oda hicbirsey diyebilirim
dexterin tum sezonunu 1,5 hafta civarında bitirdim

Ucurum izledim ve yine cok guzel bir bolumdu ankette'de 1.sirada

ÖBGZ'yi hızlıca izledim. Dizinin müzikleri muhteşem ama senaryo biraz yavaşladı maalesef, ben reytingi biraz daha düşerse, 14'leri görürsek şaşırmam. Bu arada o kamyon arkası sahnenin flashback ile gösterilmesi lazımdı kanımca, sanırım kolaya kaçacaklar.

Uçurum bu hafta oldukça toparlanır diye umuyorum, ilk 10'da görebiliriz.

Pis Yedili iyi bir bölüm olduğuna göre yükselecektir.

Reyting öncesi tahminler bu kadar, yaklaşık yarım saat sonra reyting yorumlarında görüşmek üzere.

bence ÖBGZK bu hafta biraz daha düsebilir, ucurumun yükselmesini brkliyorum.

Uçurum ezel style ile yapılmış. aşırı amerikan kalıplı bir dizi.. ilk bölümde drama yapısı iyiydi tamam.. ama ikinci bölüm mantıksızlık yuvası turkiyede sadece tek karakol var ıstanbulda emniyet müdürlüğüne gidilse o karakola bile baskın yapılır... hadi onu geçtim gözünü çıkarılmış bir adam hastaneye kaldırılda ordaki hiç bir çalışan nasıl olurda bu durumu polise haber vermez. taxsıci abi askerdeki arkadasina sözü bu kez kıza çevirmesı sacmalik kızı daha bir gün tanımış nasıl bu kadar yakinlik kurdu ilginç..

Saçma görünse de yükselir reytingi tahminen beyazsoy, Türk halkının saçmalığa çok baktığını sanmıyorum. Duygu varsa, aksiyon varsa o iş tamamdır.