Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sonuçlar eklendi... Programlar her gün birbirlerinin o kadar aynısı ki acaba dünün sonuçları mı diye tekrar tekrar kontrol etmek durumunda kalınıyor, hep aynı isimler...
Nasılsa toplu etiketleyemiyorum, o yüzden değişen bir şey yok. @Dosi@Aserat
Sonuçlar eklendi... Programlar her gün birbirlerinin o kadar aynısı ki acaba dünün sonuçları mı diye tekrar tekrar kontrol etmek durumunda kalınıyor, hep aynı isimler...
Sayın moderatörümüz @Tolstoyevski, merakla beklenen reyting sonuçlarını siz değerli milli irademiz için konuya eklemiştir. Alıntıda bulunan mesajını beğenerek desteğinizi hissettirmeniz önemle rica olunur...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.