27 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Mehmet, emniyetten birinin Falko’ya yardım ettiğini düşünüyor! #kayip

Acun yine boşlukta yükseldi. Tebrikler.

Ben de yeni başladım diziye düşmesini tabii ki istemem yani. 😉 Ama Reklam Stratejisi berbat ATV'nin.
Beni anlayan bir insan çıktı sonunda sağol kardeşim.İlk reklamı 20:00-20:15 arası vermeli korktuğum başıma geldi.21:00'de peş peşe yarım saat reklam verip milleti diziden soğuttular.

Asayiş Berkkemal 3. bölüm ve 'Yeni Dizi' yazmıyor! 😱 Farkı Shebnem.

Beni anlayan bir insan çıktı sonunda sağol kardeşim.İlk reklamı 20:00-20:15 arası vermeli korktuğum başıma geldi.21:00'de peş peşe yarım saat reklam verip milleti diziden soğuttular.
Aynen ben de onu diyorum zaten abi.
Yarım saat Reklam gerçekten insanı çileden çıkarır ATV her dizisine yapıyor mu böyle bilmiyorum ama umarım yeni yönetim ile artık düzene koyarlar yani.

recep napmış öyle oha perşembe özete rakip çıktı

karadayının senaristlerine selamlar diziyi resmen bırakmışlar yav hiçbi gelişme yok bi yılanın posta koyması onun dışında boş bi bölüm daha eylem-sema bunlar kötü senaristler üstelik başka dizi yazıyolar şimdi karadayı nolsa tuttu diye diziyi boşlamışlar gibi gözüküyo
atv ne saçma bi streteji uyguluyor yav adam akıllı 20.00-20.15 te reklam versene 30 dk reklam veriyon milleti uzaklaştırıyon hey Allah ım ya
karadayı açık ara zirvede olur
yetenek sizsiniz resmen çakılmış
bu yarışmanın miladı doldu artık
recep baya iyi gitmiş vay arkadaş

Perşembe'den vazgeçtiler Çarşamba yayınlayacaklar 3. filmi.

Perşembe'den vazgeçtiler Çarşamba yayınlayacaklar 3. filmi.
harbi mi
buğra ne kadar sevindim anlatamam senin alnından öpüyorum

perşembe olmayacak olmasından değil he olsa özetimizi geçemezdi ama çarşamba muhteşemi napar düşünemiyorum muhteşem şoka uğrayacak

22:50 Beni Böyle Sev reklam dönüşü.
22:52 Beni Böyle Sev bitti.

Bir Yusuf Masalı başlıyor.

Bir Yusuf Masalı tekrarıyla TRT1 de başladı.

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 8.68
2) ATV: 6.03
3) TRT1: 2.62
4) SMNYL TV: 2.6
5) SHOW: 2.6

HeyCanlı iyi gitmiş
Acun yükselmiş