27 Ocak 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytinglerin Düşük Gelmesinin Sebebi Maçtır Maç İster İstemez Etkilemiş Reytingleri

haftaya düzelir reytingler farklı desenler yst ab ve bbeb ab tuturmusum galba 1e1k yattık gibi :D

Acun oldukça düşüş yaşamış.İlker zaten alabileceği oranların en iyisini almış.Ali Ayşe'yi seviyor fena gitmemiş ilk bölüme göre.

yetenek sizsiniz düşmesine rağmen total 9.64 reyting ab 10.59 reytingle rahatlıkla birnci olmuş , eşim bilir total 8.07 ab 6.93 reytingle her 2. gruptada 2. sırada yer almış , ali ayşeyi seviyor total 4.36 reyting ab 4.63 reyting alarak iyi başlamış , krem total 2.45 ab 1.59 reytingle çok kötü gitmiş

Acun oldukça düşüş yaşamış.İlker zaten alabileceği oranların en iyisini almış.Ali Ayşe'yi seviyor fena gitmemiş ilk bölüme göre.

ne oldukca düsmesi acun kitlesinde erkekler çok maç olmasaydi 11 yine geçmisti açık ve net

ilker haftaya totalde 3 fark yer yine en az görüldügü üzere maç olmasaymıs 11 geçmisti

acunun total özeti ab sinin düsük olma nedeni budur açık ve net .!

ali ayşeyi seviyor tahminimden iyi gitmiş hatat ilk defa bir komedi tnsde daha fazla çıkmış :))) tekrarlarıda gayet iyi gitmiş demekki diğer komedi dizilerin izlenmeme nedeni uçuk kaçık karakterler. daha halktan sırdan karakterlerle komedi yapılınca komedi dizileri izleniyormuş

ne oldukca düsmesi acun kitlesinde erkekler çok maç olmasaydi 11 yine geçmisti açık ve net

ilker haftaya totalde 3 fark yer yine en az görüldügü üzere maç olmasaymıs 11 geçmisti

acunun total özeti ab sinin düsük olma nedeni budur açık ve net .!

Ya sabır diyerek sözlerime başlamak istiyorum.Bu konuda defalarca tartışmaktan bıktım bu benim yorumum,netice de maç dahi olsa düşmüş bu sonucu değiştirmez.Düşmeseydi yani ben mi düş dedim.

acun haftaya yine fark atar maç acunu etkilemis :D

acunun hiçbir cumartesi pazar yüksek oldugu görülmedi son 4 5 ayda onun için share bakabiliriz dün reytingler ab ayni bugunun sharesi yüksek herkez maçı izledi

epey düsmüs diyemessin epeyi dedigin iki reyting maç var olacak okadar yine de totalde 1.65 ab 3 Reyting Fark Takmıs Maç Olmasa bu fark daha fazla olacaktı :D

Mahoni lütfen bir üyenin bulunması gereken davranışlarda bulunur musun?Sen bana bu yorumda bulunamazsın,şu yorumu yapamazsın gibi emrivakilerde bulunamazsın,bunu geçeceksin.Senin istediğin gibi yorumlar yapmam ben,sadece ortada olan durumu yorumlarım.Acun'a bir garezim olsa,her haftasonu Acun'u tebrik etmezdim.