27 Ocak 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tahminlerimin hepsini değistircem simdi maç farklı etkilemis

tahminlerimin hepsini değistircem simdi maç farklı etkilemis

Maçın kimseyi farklı etkilediği yok. Acun bu akşam berbat resmen. Bütün kötü yarışmacıları bu akşamda toplamış.

Yarın Bbeb 1.olursa hiç şaşırma şimdiden söyleyeyim.

Acun reytinglerine fazla güvenmiş bence program bomboş bu akşam...

Maçın kimseyi farklı etkilediği yok. Acun bu akşam berbat resmen. Bütün kötü yarışmacıları bu akşamda toplamış.

Yarın Bbeb 1.olursa hiç şaşırma şimdiden söyleyeyim.

Acun reytinglerine fazla güvenmiş bence program bomboş bu akşam...

ben bilmem esim bilir birinci olma ihtimali %0.00

yst farkla birinci olacak

Ali Ayşe'nin tekrarını izliyorum da bu dizi değil müzikal gibi bir şey galiba sürekli uzun uzun şarkı çalıyor. :D

Dizinin %70'i şarkıdan oluşuyor. :F Biraz sonra hepsi müzik eşliğinde dans edip finali yapacaklar. :F

Kafam şişti valla şarkılardan, bitmek bilmiyor. :D

Ali Ayşe'nin tekrarını izliyorum da bu dizi değil müzikal gibi bir şey galiba sürekli uzun uzun şarkı çalıyor. :D

Dizinin %70'i şarkıdan oluşuyor. :F Biraz sonra hepsi müzik eşliğinde dans edip finali yapacaklar. :F

Kafam şişti valla şarkılardan. :D

çok riskli o tahminimi iptal etsemmi die düsünüom :D

çok riskli o tahminimi iptal etsemmi die düsünüom :D

Acundan bahsediyorsan Acun bence 10-11 göremez yarın. Bbeb zirvede bile olabilir. Ya da Acun az farkla 1. olabilir ancak. Program baştan sona boştu. Ailecek Acun'u eleştirdik program neden bu akşam bu kadar sıkıcı diye, zaplayarak izledik zaten. :D

- - - Ekleme - - -

Yine de bana güvenme. :D Tns denekleri Acun'da bu akşam da eğlenmiş olabilirler. :D

Acundan bahsediyorsan Acun bence 10-11 göremez yarın. Bbeb zirvede bile olabilir. Ya da Acun az farkla 1. olabilir ancak. Program baştan sona boştu. Ailecek Acun'u eleştirdik program neden bu akşam bu kadar sıkıcı diye, zaplayarak izledik zaten. :D

kardes alınma ama reyting pek anlamıyon imkansız esim bilirin zirvede olmasi %1 ihtimal bile yok :) bunu sende biliyorsun :)

BBEB bi ara kazanıyorlar sevinçlerine yuh diyorum sanki KMOİ'de 1m YTS'de 500bin olmadı şampiyonluğu kazanmiş taraftar eurovisionu kazanmiş millet gibiler deliriyorlar yok böyle sevinç😱

bbeb dün son anlıktan bir önce ondeydi çünkü soru arabayi kim alicak ama tahminlerime güveniyorum tutacak

yarin ab acun ilk ikiyi kapatada bilir totalde birinci acun esim bilir ikinci olur

ayseyi seviyor amma abartınız yahu erken basladi reklamsız bosluktan 5 aldi yst özetini geçememis yarin tns büyük bir sok yasayacak :)