Senarist değilim kızAaaa Yapım şirketi patronu olmakta güzel bir şey kendini avutmaya güzel senaryolar buluyorsunBirinin seni teselli etmesine gerek yok
Senarist değilim kızAaaa Yapım şirketi patronu olmakta güzel bir şey kendini avutmaya güzel senaryolar buluyorsunBirinin seni teselli etmesine gerek yok
Hepsinin başı işteSenarist değilim kızCEO'yum... Yani bunlar gerçekler
Çağatay sadece kaliteyi yukarı çıkarır,düşürmezHepsinin başı işte
Kenan bence de yuvasına dönsün ama Çağatayı kapıdan içeriye sokmayın İçerde de kaliteyi düşürüyordu
Düşürüyor cnm Aksiyona daha gelmesinÇağatay sadece kaliteyi yukarı çıkarır,düşürmez
Vücudunu bolca görebileceğimiz bi dizyle gelsinDüşürüyor cnm Aksiyona daha gelmesin
Aaa ergen dizilerine dönsün nasılsa ben izlemiyorum gözüme görünmez , hem siz memnun olun hem benVücudunu bolca görebileceğimiz bi dizyle gelsin
Keşke öyle bi diziyle dönse ama dönmez,iyice yükseklerden uçuyor artıkAaa ergen dizilerine dönsün nasılsa ben izlemiyorum gözüme görünmez , hem siz memnun olun hem ben
Sadece zırlamasını beceriyor benim gördüğümKeşke öyle bi diziyle dönse ama dönmez,iyice yükseklerden uçuyor artık
Sen görmeyi bilmiyorsun kiSadece zırlamasını beceriyor benim gördüğüm
Oyunculuktan anlarım az çokSen görmeyi bilmiyorsun kiCahil cühela
Sen hiçbişeyden anlamıyorsun erkekten anlamadığın gibiOyunculuktan anlarım az çok
Hahah Aaa anlasakta anlamasakta bir şeyler söylüyoruz işte cnmSen hiçbişeyden anlamıyorsun erkekten anlamadığın gibi
Boş çene yapıyorsun teneke gürültüsüHahah Aaa anlasakta anlamasakta bir şeyler söylüyoruz işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?