Kaç haftadır doğru düzgün yakışıklı göremedik gözlerimiz aramıyor değil.Bir haftada erkekler olsun. 2 parlak, 1 kıro, 1 tane de kibar erkek. @Ahmed @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
Kaç haftadır doğru düzgün yakışıklı göremedik gözlerimiz aramıyor değil.Bir haftada erkekler olsun. 2 parlak, 1 kıro, 1 tane de kibar erkek. @Ahmed @Harunnn60 @mrt-06 @Forumdash
Kart Adam seninle oynasın inşallah.sdHalk kart kadınla adamın oynaşmalarını sevmedi heralde İG çakılmış @xemrexxx
Ben çıtırlara layığım anacımKart Adam seninle oynasın inşallah.sd
Kart Adam seninle oynasın inşallah.sd
Hahahha Aaaa kart kadın dediğin Esma Sultan osla gerek Aslıdan daha çok aşk yaşıyorHalk kart kadınla adamın oynaşmalarını sevmedi heralde İG çakılmış @xemrexxx
Evet ona diyorumHahahha Aaaa kart kadın dediğin Esma Sultan osla gerek Aslıdan daha çok aşk yaşıyor
Senarist sürekli aralarını bozuyor
hayır onun derdi dizide muratın yurtdışına gönderilmesi en sevdiği parlaktı diziekiEvet ona diyorum
Aslı-Özcan ikilisi sıktı artık
Baksana dudaklara,insan nasıl üzülmez ayolhayır onun derdi dizide muratın yurtdışına gönderilmesi en sevdiği parlaktı dizieki
Baksana dudaklara,insan nasıl üzülmez ayol
Çağataya benziyorhayır onun derdi dizide muratın yurtdışına gönderilmesi en sevdiği parlaktı dizieki
eee ne demişler en büyük aşklar nefretle başlar sen de baktığın her yerde çağatayı görmeye başladın @Forumdash duymasınÇağataya benziyor
Aaa alsın @Forumdash ın olsuneee ne demişler en büyük aşklar nefretle başlar sen de baktığın her yerde çağatayı görmeye başladın @Forumdash duymasın
ayol işte çağatay da @Forumdash da bir eksiklik görmüş mü başka yapım şirketine kaçtı şimdi durduk yere faruğun eksikliklerini yüzüne vurmaAaa alsın @Forumdash ın olsun
Kenanda kaçmıştı @Forumdash güç kaybediyorayol işte çağatay da @Forumdash da bir eksiklik görmüş mü başka yapım şirketine kaçtı şimdi durduk yere faruğun eksikliklerini yüzüne vurma
Parlak kontenjanını niye yüksek tuttun. Burki de parlakçı olmuş. 😱 @Çiğdem- @Yiğitt @Billy Kane @MasacRE-
Şurda has erkek bir ben birde @pompy kaldı valla.
@xBUGRAx Sen yokken Pop Star sayfasında @Yiğitt ile sohbet ediyordu yarışmacı ceketini çıkarmış detayları konusuyorlardı herkes yoldan çıkmış gerçekten @xemrexxx@xBUGRAx hep parlakçıydı zaten, FOX ayağına beni götürmeye çalışıyordu.
ayol işte çağatay da @Forumdash da bir eksiklik görmüş mü başka yapım şirketine kaçtı şimdi durduk yere faruğun eksikliklerini yüzüne vurma
Çağatayı ben yolladim. Ayak bağı olmak istemedim dünya yıldızı olma yolunda asdfsaghdjfds Kenan geri dönecek Sağ omzum onu bekliyorKenanda kaçmıştı @Forumdash güç kaybediyor
Aaaa Yapım şirketi patronu olmakta güzel bir şey kendini avutmaya güzel senaryolar buluyorsun Birinin seni teselli etmesine gerek yokÇağatayı ben yolladim. Ayak bağı olmak istemedim dünya yıldızı olma yolunda asdfsaghdjfds Kenan geri dönecek Sağ omzum onu bekliyor