Senarist değilim kızAaaa Yapım şirketi patronu olmakta güzel bir şey kendini avutmaya güzel senaryolar buluyorsunBirinin seni teselli etmesine gerek yok
![]()
![]()
![]()
Senarist değilim kızAaaa Yapım şirketi patronu olmakta güzel bir şey kendini avutmaya güzel senaryolar buluyorsunBirinin seni teselli etmesine gerek yok
![]()
![]()
![]()
Hepsinin başı işteSenarist değilim kızCEO'yum... Yani bunlar gerçekler
![]()
Çağatay sadece kaliteyi yukarı çıkarır,düşürmezHepsinin başı işte![]()
![]()
Kenan bence de yuvasına dönsün ama Çağatayı kapıdan içeriye sokmayın İçerde de kaliteyi düşürüyordu![]()
![]()
![]()
Düşürüyor cnm Aksiyona daha gelmesinÇağatay sadece kaliteyi yukarı çıkarır,düşürmez![]()
Vücudunu bolca görebileceğimiz bi dizyle gelsinDüşürüyor cnm Aksiyona daha gelmesin![]()
![]()
![]()
Aaa ergen dizilerine dönsün nasılsa ben izlemiyorum gözüme görünmez , hem siz memnun olun hem benVücudunu bolca görebileceğimiz bi dizyle gelsin![]()
Keşke öyle bi diziyle dönse ama dönmez,iyice yükseklerden uçuyor artıkAaa ergen dizilerine dönsün nasılsa ben izlemiyorum gözüme görünmez , hem siz memnun olun hem ben![]()
![]()
![]()
Sadece zırlamasını beceriyor benim gördüğümKeşke öyle bi diziyle dönse ama dönmez,iyice yükseklerden uçuyor artık![]()
Sen görmeyi bilmiyorsun kiSadece zırlamasını beceriyor benim gördüğüm![]()
![]()
![]()
Oyunculuktan anlarım az çokSen görmeyi bilmiyorsun kiCahil cühela
![]()
Sen hiçbişeyden anlamıyorsun erkekten anlamadığın gibiOyunculuktan anlarım az çok![]()
![]()
![]()
Hahah Aaa anlasakta anlamasakta bir şeyler söylüyoruz işte cnmSen hiçbişeyden anlamıyorsun erkekten anlamadığın gibi![]()
Boş çene yapıyorsun teneke gürültüsüHahah Aaa anlasakta anlamasakta bir şeyler söylüyoruz işte cnm![]()
![]()
![]()