gecemez
Belli olmaz. Oranları gecen hafta çok yakındı. Şimdi de öyle. Emin olarak söyleyemem ama öyle bir ihtimal var
Aslında aralarındakı fark 1 reyting bile değil son zamanlarda. Küçük bir hamleyle öne geçe bilir Yalan Dünyane demistim 😉 kanal d ye hanim citligi lazim
Geçen sene konusu farklıydı bu sene farklı. Geçen sene Feriha`yı izlemiyordum. Bu sene ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Drama Feriha`yı döve bilseydi Hayatı geçmezdi Feriha. Bu sezon karşısına çıkabilecek en güçle rakip çıktı. Hayat çok güçlü bir drama. Ama yine de onu bile geçti kreys. İzlemiyor ola bilirsin. Ama kabullen. Bu saatten sonra Feriha`yı Cuma akşamı geçen olmaz totalde.feriha 1 kez bile hanimin citligi gecememisti drama ferihayi dover
bak revan feriha öyle çok yüksek reytingli güçlü bi dizi değildi hiç bi zaman şimdide değil ilk sezon hanımın çiftliğini 1 kez bile geçemedi bu sezon hayat gelene kadar 1.oldu hayat bi geldi fark attı geldiği gibi sonra yaptıkları yanlışlar sonrası ferihaya zirveyi hediye ettiler güçlü bi dizi feriha yı çok rahat geçiyoGeçen sene konusu farklıydı bu sene farklı. Geçen sene Feriha`yı izlemiyordum. Bu sene ne kadar yanlış yaptığımı anladım. Drama Feriha`yı döve bilseydi Hayatı geçmezdi Feriha. Bu sezon karşısına çıkabilecek en güçle rakip çıktı. Hayat çok güçlü bir drama. Ama yine de onu bile geçti kreys. İzlemiyor ola bilirsin. Ama kabullen. Bu saatten sonra Feriha`yı Cuma akşamı geçen olmaz totalde.
Diziyi Kanal D yapmıyor. Yayınlıyor. Bir Çocuk Sevdim yayınladılar tutmadı. Sonuçta her dizi tutmuyor bu belli. Yalan Dünya AB`de zaten rakipsiz zirvede. Bu Kanal D`yi memnun edecektir. Eğer her şey o kadar kolay olsa Kanal D önce hafta sonları Acun`u tahttan indirirdi. Feriha en uzak 2ciliğe düştü. Bu büyük bir başarı. Kabul eteger kanal d 1.cilik istese drama yapar ve alir bence
İşte sorun da bu takas. Hayat güçlü bir diziydi. Ama sonra güçsüzleşti. Demekki ayakları o kadar sağlam basmamış. Bunun suçu Feriha mı? Hayır. İşte sorun da o güçlü dizinin olmaması. Hep güçlü bir dizi olsa geçer diyoruz ama o güçlü dizi nedense yok. Olsun da öyle konuşalımbak revan feriha öyle çok yüksek reytingli güçlü bi dizi değildi hiç bi zaman şimdide değil ilk sezon hanımın çiftliğini 1 kez bile geçemedi bu sezon hayat gelene kadar 1.oldu hayat bi geldi fark attı geldiği gibi sonra yaptıkları yanlışlar sonrası ferihaya zirveyi hediye ettiler güçlü bi dizi feriha yı çok rahat geçiyo
İşte sorun da bu takas. Hayat güçlü bir diziydi. Ama sonra güçsüzleşti. Demekki ayakları o kadar sağlam basmamış. Bunun suçu Feriha mı? Hayır. İşte sorun da o güçlü dizinin olmaması. Hep güçlü bir dizi olsa geçer diyoruz ama o güçlü dizi nedense yok. Olsun da öyle konuşalım
İşte ben de senin söylediğini söylüyorum. Hayat kendi yüzünden düştü. Zaten her dizi kendi yanlışları yüzünden düşer. Yalan Dünya AB`de fark atıyor bu doğru ama Feriha sadece geçen hafta 6.82 aldı ama share düşmeti çünki havalar ısındı. Eski haftalara bakarsak 8-9 reyting alıyor. Yani bu saatten sonra güçlü dram dizisi gelmez zaten sezon sonu. Feriha ise totalde zirveyi bırakmaz. Bir sahnelik bölümüyle bile zirvedeydi. Ayrıca tek Feriha için değil bütün diziler için geçerli bu. Karşısına güçlü rakip çıkarsa 2ci sıraya düşer. Ama öyle bir rakip var mı? Yokhey Allah ım ya anlatamıyorum heralde geçen sene feriha hanımın çiftliğini 1 kez bile geçti mi yok ee güçlü diziyle baş edemiyo işte bu yıl hayat devam ediyor bi geldi feriha ya fark attı bak güçlü dizi gelince neler oıluyomuşhayat devam ediyor un kendi yanlışları buralara getirdi reytinglerini ilk baştaki tempoyu korusaydı uçmuştu şimdi yalan dünya bi geldi ab de fark atıyo feriha 6 reytinge indi daha ne
İşte ben de senin söylediğini söylüyorum. Hayat kendi yüzünden düştü. Zaten her dizi kendi yanlışları yüzünden düşer. Yalan Dünya AB`de fark atıyor bu doğru ama Feriha sadece geçen hafta 6.82 aldı ama share düşmeti çünki havalar ısındı. Eski haftalara bakarsak 8-9 reyting alıyor. Yani bu saatten sonra güçlü dram dizisi gelmez zaten sezon sonu. Feriha ise totalde zirveyi bırakmaz. Bir sahnelik bölümüyle bile zirvedeydi. Ayrıca tek Feriha için değil bütün diziler için geçerli bu. Karşısına güçlü rakip çıkarsa 2ci sıraya düşer. Ama öyle bir rakip var mı? Yok
Orasını hiç kimse bilemedi takas. Belki de söylediğin gibi olurdu. Zaten Feriha konusu uzatılacak bir dizi değil. Ama bu sezon bile pek geçle diziler olmadı. Gelecek sezon için bir şey söyleyemeyeceğim. Tek pişman olduğum Feriha`yı geçen sezon izleyemediğim. Müzikleriyle, konularıyla bile çok güzel bir dizi. Eminim ki izlemedinzaten bu yıl bitiyo bitmese seneye biri geçerdi mutlaka
tabiki izlemedim ne işim olur böyle bi diziyle tv de tek bu kalsa yatar uyurum yine izlemem senin izlemene saygı duyuyorum ama ben hiç beğenmiyorumOrasını hiç kimse bilemedi takas. Belki de söylediğin gibi olurdu. Zaten Feriha konusu uzatılacak bir dizi değil. Ama bu sezon bile pek geçle diziler olmadı. Gelecek sezon için bir şey söyleyemeyeceğim. Tek pişman olduğum Feriha`yı geçen sezon izleyemediğim. Müzikleriyle, konularıyla bile çok güzel bir dizi. Eminim ki izlemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?