beyazsoy ne sallion dünün saatlik reytingleri
[TABLE="class: cms_table, width: 650"]
[TR]
[TD]17:00 - 18:00[/TD]
[TD]1) KANALD: 2.85 , 2) STAR: 2.41 , 3) ATV: 1.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18:00 - 19:00[/TD]
[TD]1) KANALD: 3.54 , 2) STAR: 2.97 , 3) ATV: 2.58[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gerçek reytingleri
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]13[/TD]
[TD]ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]17:23:56[/TD]
[TD]18:47:57[/TD]
[TD]01:07:19[/TD]
[TD]3,62[/TD]
[TD]15,79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yau yine fark atacak
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]6[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:31:19[/TD]
[TD]18:33:16[/TD]
[TD]00:53:41[/TD]
[TD]4,50[/TD]
[TD]19,77[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kreys aga beni affeti niye bu kadar savunuyon o ne la beyazsoy sana dünkü cevaplar az geldi galiba
Dunku yazdiklarimi bi kez daha oku cunku bi kez okunca anlamiyon 2 sayfadan itibaren bak )))))))) ben ne demisim sen ne demisin
gorecez iddasina varmisin
gören gördü kabullensen iyi olacak şimdi buraya yazsam ceza alırım ama acayip .. oldun
Allah askina ne gorduk ya.. bu sene fenerin uefa maci kadar reyting aldimi kurtlar sen ona cevap ver.. hala neden bahsedion ya ))))))))
Allah askina ne gorduk ya.. bu sene fenerin uefa maci kadar reyting aldimi kurtlar sen ona cevap ver.. hala neden bahsedion ya ))))))))
beyazsoy beni affet geçerse 2 gün muhtesem ve vadi hakkında atip tutma sen kazanırsan ne istersen o olsun
dünde ortadaydi ama resmen ikiye katlamıs arka sokaklari dagitmis yok etmiş
Arka sokaklari gecer bunda ne var canim.. O reytinglerin tamami arka sokaklarin reytingi degil koca kafalarda var... beni.affet kanala fayda olsun diye teasfer edildi 3.luge dusurmus kanali ))))))))
yav sen anlamıyon heralde dünkü reyting sonuçlarını aç ve tek tek oku ne adamsın ya galatasaray fener avrupada yoktu diyom bjk yide geçti diyom sen neden bahsediyon
ben sana ne demisim besiktasin avrupa macini gecmek kolay onemli olan fener ve gs nin avrupa macini gecsinde gorek..
ben fenerin uefa macini verdim Allahtan ... Sampionlar ligi maclari 20 reytinge dayaniyordu.. kurtlarin hayaline gelirmi 20 reyting ))))))))
yauv beyazsoy top çevirme beni affet dizisi hem arka sokakları hem de esra erol totalde geçecek diyorum yarin görücez hatirlatacam idda girmedin beyazsoy gözümden düstün
beni affet ikisinide rahat dağitir
vadi 20 yi değil 30 u geçmiş dizi bak fener gs avrupada yoktu nasıl gösterecem diyorum sana anlatamıyorum ki
vadi 20 yi değil 30 u geçmiş dizi bak fener gs avrupada yoktu nasıl gösterecem diyorum sana anlatamıyorum ki