Adinin Feriha Koydum yükselmis bu hafta. Çok güzel bir bölümdü.
Esra Erol'da Evlen Benimle - Karsilasma, iki grupta da ilk 10'da yer aliyor! Mükemmel ötesi!
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]haftada 5 saat nasıl yetiştiriyolar hayret doğrusu
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]8[/TD]
[TD]BENİ AFFET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]17:27:32[/TD]
[TD]18:32:55[/TD]
[TD]00:57:58[/TD]
[TD]4,28[/TD]
[TD]18,05[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dram dizisi olduğu için sorun olmaz. Diziyi müzikle bile bitirebilirsin
Esra Erol'a dün Cüneyt geldi galiba, ondan dolayı fırlamış reytingleri Annem izliyordu, oradan görmüştüm
böyle yapıcağına hiç yapma daha iyi haftalıklar bile 2 saati zor yetiştiriyor.. iyice kötüye gitmeye başladı sektör..
Canimin ici a/b grubunda 16.siraya kadar yukselmis bende cok begenmistim o diziyi ilk bolumunu izlemistim.
iki haftada çekilen bir dizi bir günde çekilen diziden az izleniosa günlük dizinin hakkını verecen
h.d.e abbas öldü reytingler çöktü
iki haftada çekilen bir dizi bir günde çekilen diziden az izleniosa günlük dizinin hakkını verecen
yayınlanmıyorsa değil yayınlanamıyorsa diyecen bak canım benim foztaki sit-com cuma günü yayınlanır yayılmaz hemen günlük dizi yaptılar )))))))))))))günlük dizi 2 haftada bir yayınlanan dizinin saatinde yayınlanmıyosa konuşmayacan
günlük dizi 2 haftada bir yayınlanan dizinin saatinde yayınlanmıyosa konuşmayacan
deniz yıldızı var haftalık dizilerin saatinde gayet de yarısından çoğundan iyi izleniyor