Dosi Co-Admin Katılım 10 Mart 2015 Mesajlar 89,798 Reaksiyon puanı 122,333 Puanı 1,060 28 Mart 2017 #81 vadikızı' Alıntı: Canım benimee ne olmuşşş böyleee sana dokunanı yakarımm @denizz19 @Bully tüü size bensiz konuşuyorlarsa çağırmıyorlar beni tesüf edrimm Genişletmek için tıkla ... Sen burda degildinki canim
vadikızı' Alıntı: Canım benimee ne olmuşşş böyleee sana dokunanı yakarımm @denizz19 @Bully tüü size bensiz konuşuyorlarsa çağırmıyorlar beni tesüf edrimm Genişletmek için tıkla ... Sen burda degildinki canim
Angelica Favori Üye Katılım 31 Mart 2012 Mesajlar 83,254 Reaksiyon puanı 61,937 Puanı 1,060 Yaş 40 Konum Kayseri 28 Mart 2017 #82 Dosi' Alıntı: Sen burda degildinki canim Genişletmek için tıkla ... Yoo burdayım forum açık sadece sosyal medyaya bakıyordum burada kontrolüm altındaydı takip ediyorum burayı siz yeter ki vadikızı deyin ben damlarım buraya
Dosi' Alıntı: Sen burda degildinki canim Genişletmek için tıkla ... Yoo burdayım forum açık sadece sosyal medyaya bakıyordum burada kontrolüm altındaydı takip ediyorum burayı siz yeter ki vadikızı deyin ben damlarım buraya
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,829 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 29 Mart 2017 #83 Bully' Alıntı: Ne hikmetse bir tek Diriliş'e bir şey olmadı Genişletmek için tıkla ... ertuğrul zaten erdoğan kitlesi ayoll en çok izlenmeyide erdoğan trt kanalında almıstı zaten ertuğrulcular özet izler gibi erdoğanı izlemişti seyirci kaybı yaşanmadı halıyle @EFE UYSAL
Bully' Alıntı: Ne hikmetse bir tek Diriliş'e bir şey olmadı Genişletmek için tıkla ... ertuğrul zaten erdoğan kitlesi ayoll en çok izlenmeyide erdoğan trt kanalında almıstı zaten ertuğrulcular özet izler gibi erdoğanı izlemişti seyirci kaybı yaşanmadı halıyle @EFE UYSAL