Bu yeni diziler geçer sizi, siz arkalara doğru gidersiniz iyice :A
Çok beklersiniz bizi Survivor düşüremedi İçerde düşüremedi, Güneşin Kızları düşüremedi başkası da düşüremez ancak istersek biz biteriz :F

Hayret, Erdoğan damadının kanalı 1.olsun diye İcerdeyi düşürdü falan demiyolar. 😱 Ben sizden onu da beklerdim :)
Eğer Kırgın Çiçekler olmasaydı derdim :A

Erdoğan'ın hiç bir reytinginin olmadığının açık açık göstergesi bu sonuçlar. Hazır kitleyi bile kaçırıyor sayın CB. Bu hafta o bölüm 13-14 almalıydı resmen hazır kitleyi bitirmiş.:))

Yakında Survivor Pazartesiden kaçar. İçerde ve Kırgın Çiçeklerden sonra Söz ve İsimsizler de gelince son yılların en çekişmeli Pazartesi günü olacak gibi. Survivor bu ölüm grubunda tutunamaz.

Bu hafta baz alınacak bir hafta değil bence. Bir dizi final yaptı, diğeri ilk bölüm, üstüne maç da vardı. KÇ'de önemli bir karakterini yitirdi. İçerde çok geç başladı. Bence Söz de başladıktan sonraki hafta olan reytinglerle yürür bu iş.

Şaka yapıyorum Tabiki niye diyeyim :F
bu ay seninle uğrşamam kararı aldım :

Vatanım sensin : CB konuştu öncesinde düştü; içerde tarumar oldu ama kırgınlar etkilenmedi demek ki tayyip amca kitlesi kırgınlar izliyor bu utanç sana bir ömür yeter ama ben yine de 1 ayla sınırladım :A

Bu adam haftaya EDHO'nun saatinde çıkarsa buraları yıkarım. Cumhurbaşkanı değil resmen son reyting bükücü, her kanalın en çok reyting getiren dizisinin önünde herkesin izleyeceğini sanıyor ama tam tersi etki yaratıyor.

Maçı statta değil de TV'de izlesem banko 10 reytingi geçerdi 2 reyting ağırlığım var :A

İsimsizler beklediğimden yüksek başlamış. Mete Yarar konsept danışmanı ama senaryoyu tam oturtamamışlar, ilkokul müsameresi tadında diyaloglardan senaristlerin daha önce bu tür bir işe girişmedikleri anlaşılıyor.

Hazır İsimsizler, Söz gibi dizler başlamış. Bir kanalda çıkıp Sungurlar'ı başlatsa çok ama çok iyi olur. Konu olarak da İşid veya pkk seçildi mi tamamdır.
Savaşçı tam senlik aga kaçırmayacağını düşünüyorum :F

Bu adam haftaya EDHO'nun saatinde çıkarsa buraları yıkarım. Cumhurbaşkanı değil resmen son reyting bükücü, her kanalın en çok reyting getiren dizisinin önünde herkesin izleyeceğini sanıyor ama tam tersi etki yaratıyor.

Maçı statta değil de TV'de izlesem banko 10 reytingi geçerdi 2 reyting ağırlığım var :A

İsimsizler beklediğimden yüksek başlamış. Mete Yarar konsept danışmanı ama senaryoyu tam oturtamamışlar, ilkokul müsameresi tadında diyaloglardan senaristlerin daha önce bu tür bir işe girişmedikleri anlaşılıyor.

Savaşçı tam senlik aga kaçırmayacağını düşünüyorum :F
Savaşçı salı günü olucak yada çarşamba berk oktay ın günü Çarşamba bence
Cumartesi yeterince sungurlarla uğraştık
İkinci bir cevher şanlı vakası çekemem adam gitti çocuk patlattı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ay seninle uğrşamam kararı aldım :

Vatanım sensin : CB konuştu öncesinde düştü; içerde tarumar oldu ama kırgınlar etkilenmedi demek ki tayyip amca kitlesi kırgınlar izliyor bu utanç sana bir ömür yeter ama ben yine de 1 ayla sınırladım :A
La saçmalama Kırgın Çiçekler de düştü sadece AB grubunda yükselmişti :A

@batuhankaralar geçtik sizi ezik :A

Son düzenleme:
Kırgınları tebrik ederim valla 1.olmuş :D İsimsizleride tebrik ederim dolu bir günde gayet güzel rating almış İçerdeye şaşırdım yüksek bekliyordum ben:D