Kız ben sana demedim mi 9 alırız diye
Demiştin valla süpersin ya sen
Kız ben sana demedim mi 9 alırız diye
O değilde İstli geline Semranın kankası olarak gelebiliroy vermeyi unutmayın diva içerdeye gelsin @Çiğdem- @destere @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @Aserat @Bully @EFE UYSAL @Dosi
hala gerçek biz diyor hoşt.ssStarcılar, acuncular, anticiler, kırgıncılar hepsi gerçek bizin karşısında. @xemrexxx
Kanal D'nin dizisi iyi başlamış bence Söz bu kadar başarılı olamayacak.
Bence siz çökmüşsünüz İçerde olarak izleyiciniz sadık değilmişKırgın Çiçekler çökmüş. İlk 5'e zor girmiş.
Bugün konuşuyorduk asker dizileri hakkında kimsenin Söz'den haberi yok, tanıtımı iyi yapılmamış belli ki. Başrol oğlan o rolü kaldıramaz, gençlik dizilerine devam etmeliydi...hala gerçek biz diyor hoşt.ss
içerde nin geç başlamasını fırsat bildi bence isimsizler zaten tekrarı çok iyi izlenmemiş
Söz paramparçanın reytingini korusa yeterli
Haftaya görürsün. Yeter gerçek bize yüklendiğiniz. 😡Bence siz çökmüşsünüz İçerde olarak izleyiciniz sadık değilmiş
oğlan rolü kaldırır da halk kabul eder mi orası soru işaretiBugün konuşuyorduk asker dizileri hakkında kimsenin Söz'den haberi yok, tanıtımı iyi yapılmamış belli ki. Başrol oğlan o rolü kaldıramaz, gençlik dizilerine devam etmeliydi...
Haftaya görürsün. Yeter gerçek bize yüklendiğiniz. 😡
Haftaya da yükselemezseniz gerçek siz biz olacağızBugün konuşuyorduk asker dizileri hakkında kimsenin Söz'den haberi yok, tanıtımı iyi yapılmamış belli ki. Başrol oğlan o rolü kaldıramaz, gençlik dizilerine devam etmeliydi...
Haftaya görürsün. Yeter gerçek bize yüklendiğiniz. 😡
@xemrexxx'den sonra sen de mi "biz"ime göz diktin. 😱Haftaya da yükselemezseniz gerçek siz biz olacağız
Haha bu kadın çok komik.
dizisi yapılmalı kırgınları sollarHaha bu kadın çok komik.
Ama doğru demişim. 6ya kadarda düşmemiş yani 7 ye düşmüş@Dosi İçerde 6 alır dediğimde o kadar düşmez demiştin 7 almış
Total ve AB düşüş miktarını toplarsak 6 eder izleyiciyi kaçırmış resmen abartı sahneleriyleAma doğru demişim. 6ya kadarda düşmemiş yani 7 ye düşmüş
Bugün serbestsin sevinmekteTotal ve AB düşüş miktarını toplarsak 6 eder izleyiciyi kaçırmış resmen abartı sahneleriyle
Kırgın Çiçeklerin ölüsü bile yeter bu çiroz dizilere Tek hamlede yıktık hepsiniBugün serbestsin sevinmekte