27 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
reytinglere baktım da sakarya fırat çok iyi gitmiş my deki düşüş devam ediyor baya düşmüş gözüküyo sanırım blok reklamda dizi düşünce eski sisteme geçtiler :D
akşam eve gelirken tam 10 tane esnafın tv sine baktım 7 si sakarya fırat izliyodu 2 si my 1 inde kanal d açıktı :D güncel bilgiler bunlar :D
my sbt de 10 reytingi görmeden anlıklarda 11 aldı sabahına sbt ye güvenmemek gerek :)

my sbt de 10 reytingi görmeden anlıklarda 11 aldı sabahına sbt ye güvenmemek gerek :)

tns de durum farklı değil :D halk sakarya fıratı izliyo gerçek ölçümde sf önde gider

- - - Ekleme - - -

gürkan uygun gelince dizi düşer inşallah bir adam kendini nasıl bu kadar soğutur helal olsun vallah

tns de durum farklı değil :D halk sakarya fıratı izliyo gerçek ölçümde sf önde gider

- - - Ekleme - - -

gürkan uygun gelince dizi düşer inşallah bir adam kendini nasıl bu kadar soğutur helal olsun vallah
ah be gerçek ölçüm zaten tns bana kalsa alemin kralı 8 reyting alıyordu bnm gerçek ölçümüme göre :D

medyatava, acun, dizifilm, sacitaslan'da cikmadi daha @ABAY_06 nereden aldin yine gizli kaynak var dimi sende :D

MY düser dedik ama SBT'nin TOTAL'inde 0.2 düsmüs, AB'sinde 0.80 cikmis. Ilginc :D