27 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Laaa az önce Esma Bali Bey'le evlenmicem Mihrimah filan diyordu şimdi noldu? 😕 @xemrexxx

mihrimah netti öle esmahan mort :F
mihrimaha inat olsu ndiye yapıyor :F

Bali Bey Mihrimah'ın kuculuğunu biliyor nasıl evlensin yahu :F:F Senarist niye ona sardi anlamadım gitti.Cocukluk aşkı denilen şeyi koskoca kıza niye uygularsin?

- - - Ekleme - - -

22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 11.01 , 2) KANALD: 6.9 , 3) TRT1: 3.37 , 4) SHOW: 3.2 , 5) FOX: 2.12

Kuzey iyi başlamış birazdan daha da artar. :D

Kaçta başladı tam olarak?

Bali Bey Mihrimah'ın kuculuğunu biliyor nasıl evlensin yahu :F:F Senarist niye ona sardi anlamadım gitti.Cocukluk aşkı denilen şeyi koskoca kıza niye uygularsin?

- - - Ekleme - - -

Kaçta başladı tam olarak?

Bu bölümü internetten izleyeceğim başını kaçırdım yine 22.05 civarı başlamıştır..

Muhteşem anlaşılan, son dakikalarda reyting toplamak için 23.15'e kadar reklamsız gitmiş. :)

Handan'a bak kendi eski döküntü hallerini unutmuş hemen :F:F kumasına döküntü diyor:F:F

Muhteşem anlaşılan, son dakikalarda reyting toplamak için 23.15'e kadar reklamsız gitmiş. :)

x li emre ölçüm sistemine göre reklamları yazayım sonradan tartışma çıkmasın :D
20.46-21.02 arası reklam vardı
21.05 jenerik girdi
21.11 kısa reklam
21.32-21.42 arası reklam
22.15-22.15-22.29 arası reklam
arada gene kısa reklam
21.13-22.28 arası genereklam

my blok la serbest reklam ıbrleştirip kendi sisitemini kurdu resmen :F

- - - Ekleme - - -

Ben Musticiyim / Mahici gayet iyi oldu Mustafa aklandı ama acı gerçeği hepimiz biliyoruz 2 3 bölüm sonra zaten öldürülecek :(

bir dahaki sezon sonu bile ölmez bu gidişle :D

2,2,2,2 bütün kanallar sıralanmış :) bu arada tebrikler Kuzey Güney.

reytinglere baktım da sakarya fırat çok iyi gitmiş my deki düşüş devam ediyor baya düşmüş gözüküyo sanırım blok reklamda dizi düşünce eski sisteme geçtiler :D
akşam eve gelirken tam 10 tane esnafın tv sine baktım 7 si sakarya fırat izliyodu 2 si my 1 inde kanal d açıktı :D güncel bilgiler bunlar :D