27 Mart 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Laaa az önce Esma Bali Bey'le evlenmicem Mihrimah filan diyordu şimdi noldu? 😕 @xemrexxx

mihrimah netti öle esmahan mort

mihrimaha inat olsu ndiye yapıyor

Bali Bey Mihrimah'ın kuculuğunu biliyor nasıl evlensin yahu
Senarist niye ona sardi anlamadım gitti.Cocukluk aşkı denilen şeyi koskoca kıza niye uygularsin?

- - - Ekleme - - -

Kaçta başladı tam olarak?

Bali Bey Mihrimah'ın kuculuğunu biliyor nasıl evlensin yahu
Senarist niye ona sardi anlamadım gitti.Cocukluk aşkı denilen şeyi koskoca kıza niye uygularsin?

- - - Ekleme - - -

Kaçta başladı tam olarak?

Bu bölümü internetten izleyeceğim başını kaçırdım yine 22.05 civarı başlamıştır..

Muhteşem anlaşılan, son dakikalarda reyting toplamak için 23.15'e kadar reklamsız gitmiş.

kötü
musti nin zor duruma düşmesi bile saçmaydı rüstem gibi zeki adam işin kılıfını nasıl hazırlamaz
Ben Musticiyim / Mahici gayet iyi oldu Mustafa aklandı ama acı gerçeği hepimiz biliyoruz 2 3 bölüm sonra zaten öldürülecek

Handan'a bak kendi eski döküntü hallerini unutmuş hemen
kumasına döküntü diyor

Muhteşem anlaşılan, son dakikalarda reyting toplamak için 23.15'e kadar reklamsız gitmiş.

x li emre ölçüm sistemine göre reklamları yazayım sonradan tartışma çıkmasın

20.46-21.02 arası reklam vardı
21.05 jenerik girdi
21.11 kısa reklam
21.32-21.42 arası reklam
22.15-22.15-22.29 arası reklam
arada gene kısa reklam
21.13-22.28 arası genereklam

my blok la serbest reklam ıbrleştirip kendi sisitemini kurdu resmen

- - - Ekleme - - -

Ben Musticiyim / Mahici gayet iyi oldu Mustafa aklandı ama acı gerçeği hepimiz biliyoruz 2 3 bölüm sonra zaten öldürülecek

bir dahaki sezon sonu bile ölmez bu gidişle

2,2,2,2 bütün kanallar sıralanmış
bu arada tebrikler Kuzey Güney.

reytinglere baktım da sakarya fırat çok iyi gitmiş my deki düşüş devam ediyor baya düşmüş gözüküyo sanırım blok reklamda dizi düşünce eski sisteme geçtiler

akşam eve gelirken tam 10 tane esnafın tv sine baktım 7 si sakarya fırat izliyodu 2 si my 1 inde kanal d açıktı
güncel bilgiler bunlar