guzel bir secim olmus. baslikta gorur gormez sasirdim olumlu anlamda.Asmalı Konak | 34
Teşekkür ederim. Seviyorum eskileri izlemeyi hem süreleri de kısa akıp gidiyor.guzel bir secim olmus. baslikta gorur gormez sasirdim olumlu anlamda.
bende bi ara ^elveda rumeli dizisine baslamayi dusunuyorum.
^izlediysen - yorumunu okumak isterim. onca bolumu izlemeye ^deger mi ?
bugunku secimim ; sandik kokusu .
sevgili @Hobbit sende sanirim ^sahipsizler dizisindesin dimi ? 😉
hepimize iyi seyirler arkadaslar .
kesinlikle. benim yaz aylarindaki olmazsa olmaz rutinlerim arasindadir bu durum. aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...Teşekkür ederim. Seviyorum eskileri izlemeyi hem süreleri de kısa akıp gidiyor.
es dost dizi film sohbetlerinde konu nostalji ,mazi olunca, donup dolasip kult diziler one cikiyordu haliyle ismi one ciktigindan dolayi merak da ediyordum. ancak,bolum sayisi yuzunden bi turlu baslayamamistim. en son yabanci arkadaslar ovunce, onlara diziye dair yorum yapamayinca, arayi kapayip oyle donus yaparim dedim 😛Yok ^Elveda Rumeli'yi hiç izlemedim.
^saygi ve hurmetler .İyi seyirler, ^annem de Çarşambaları Sandık Kokusu'nda.
aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...kesinlikle. benim yaz aylarindaki olmazsa olmaz rutinlerim arasindadir bu durum. aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...
es dost dizi film sohbetlerinde konu nostalji ,mazi olunca, donup dolasip kult diziler one cikiyordu haliyle ismi one ciktigindan dolayi merak da ediyordum. ancak,bolum sayisi yuzunden bi turlu baslayamamistim. en son yabanci arkadaslar ovunce, onlara diziye dair yorum yapamayinca, arayi kapayip oyle donus yaparim dedim 😛
^2025 yaz, izleyeceklerim arasinda. olurda burda olursak, yorumlarim.
^saygi ve hurmetler .
sandik kokusu dizisini -izlememin nedenini- dizinin kendi basliginda ozellikle belirtmistim. dizinin senaristi kimdir bir fikrim yok, ancak diyalogsal ;
es dost ev ici cay kahve esligindeki -muhabbet sekanslari- oldukca leziz oluyor izlenesi. bence. <- bu dediklerimde one cikan keyifli sahnelere imza atanlar ; filiz, hasan baba , karsu, mert,kivanc,bora, filiz'in kardesi baglamindaki sahneler .
neyse. guzel bir secim ✅
^.sonradan baslasidigim dizidir.aramizda kalsin, ikinci bahar, yedi tepe istanbul, ekmek teknesi ,yedi numara, bizimkiler vs. defalarca izlenesi...
Bu saydıklarından Yeditepe İstanbul ve ^Ekmek Teknesini hiç izlemedim.
bizimkiler'i her izledigimde apartman,mahalle,komsu vs vibe'i ozledigimi fark ediyorum. rutinsel arada bir izlemek iyi hissettiriyor bencede . tanim; her bir rolun ikonik oldugu nadide projelerden-bizimkiler.Aramızda Kalsın ve Bizimkiler'i hele ki Bizimkiler'i kaç kere tekrar tekrar izlediğimi inan ben bile unuttum.
Evet izlemeye devam. 😎 Senide bekleriz. Gerçi kimler izliyor bilmiyorum ama, tek kalmak istemem 😎sevgili @Hobbit sende sanirim ^sahipsizler dizisindesin dimi ? 😉
senin hatrina bu diziyi de listeye ekledim. en azindan ilk iki bolume sans verecegim. sozum vardi 😛Evet izlemeye devam. 😎 Senide bekleriz. Gerçi kimler izliyor bilmiyorum ama, tek kalmak istemem 😎
Yok ben 2 dizi dışında bu sezon hiçbir diziyi izlemiyorum.senin hatrina bu diziyi de listeye ekledim. en azindan ilk iki bolume sans verecegim. sozum vardi 😛
@serhat hobbit'in dizisini izlemiyorsun dimi ?