27 Kasım 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Payitaht: Abdülhamid | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Forumda ayrılacak oyuncunun haberini okumuştum, izleyenlere bu ölecek dedim :A tam dedikten sonra o karakter silahla vuruldu ama sonra ayaktaydı yine arabaya bindi, hani dediler ve o karakter arabaya bindi tam yola girecekken kamyon çarptı ve iki araç durdu araba hemen 2 saniyede alev aldı (bana komik geldi o sahne nedense :A )
Sonra hastanede ölüm gerçekleşti. Doktorlar kalp masajı yaparken (şok uygularken) kamera bi ona bi de ebesinin tesbih çekimini gösterdi. Ben 'şimdi ölüm olduğu an tesbih kopar savrulur etrafa deldim' ve 3 saniye sonra oldu :A
En son bu dizinin ilk bölümü veya 3. bölümünü izlemiştim. Diziye aşırı gıcık kapıyorum nedense :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Forumda ayrılacak oyuncunun haberini okumuştum, izleyenlere bu ölecek dedim :A tam dedikten sonra o karakter silahla vuruldu ama sonra ayaktaydı yine arabaya bindi, hani dediler ve o karakter arabaya bindi tam yola girecekken kamyon çarptı ve iki araç durdu araba hemen 2 saniyede alev aldı (bana komik geldi o sahne nedense :A )
Sonra hastanede ölüm gerçekleşti. Doktorlar kalp masajı yaparken (şok uygularken) kamera bi ona bi de ebesinin tesbih çekimini gösterdi. Ben 'şimdi ölüm olduğu an tesbih kopar savrulur etrafa deldim' ve 3 saniye sonra oldu :A
En son bu dizinin ilk bölümü veya 3. bölümünü izlemiştim. Diziye aşırı gıcık kapıyorum nedense :A
Ben bu tarz işleri oldum olası sevmem :A Zaten sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ya dizinin hastası ya da diziden nefret ediyor ortası yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Zümrüdüanka bir diğer gıcık kaptığım :A
Aşk ve Mavi çok iyiydi bunlara göre. O eğlendiriyordu :bhr:
Ben de gıcık kapıyorum Zümrüdüanka'dan ama bir nevi de acıdım göz göre çarşambaya attılar. Aşk Mavi konusunu tam bilmiyorum ondan bir şey diyemem genel teması ama yine konaklıydı galiba ondan seveceğimi zannetmiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan and Dosi
Ben de gıcık kapıyorum Zümrüdüanka'dan ama bir nevi de acıdım göz göre çarşambaya attılar. Aşk Mavi konusunu tam bilmiyorum ondan bir şey diyemem genel teması ama yine konaklıydı galiba ondan seveceğimi zannetmiyorum :A
Ağlamalı zırlamalı bir dizi değildi. Çoğunluğu güldüren eğlendiren bir dizi ve evet hep bir konakta geçti dizi :A ara sıra gece konduda kalındı ama %80 tüm karakterler bir konaktaydı :A
Ben izlerken hüzünleneceğime gülüyordum :A

• Güldürdün
Ağlamalı zırlamalı bir dizi değildi. Çoğunluğu güldüren eğlendiren bir dizi ve evet hep bir konakta geçti dizi :A ara sıra gece konduda kalındı ama %80 tüm karakterler bir konaktaydı :A
Ben izlerken hüzünleneceğime gülüyordum :A
Aslında benim de bu tarz dizileri izlememe sebebi beni sıkıntıya sokuyor ve hoşlanmadığım çarpık ilişkiler çok oluyor. Dizi kendini izlettirebilir ama ben içimin sıkıldığım bir çok yeri saçma bulduğum adeta işkence olan dizileri sevmiyorum bu da genelde töre konak dizileri oluyor :A Bu tarz dizilerde gülmek imkansız gibi bir şey genelde belki yapılan hatalara gülebilirim :A

Aslında benim de bu tarz dizileri izlememe sebebi beni sıkıntıya sokuyor ve hoşlanmadığım çarpık ilişkiler çok oluyor. Dizi kendini izlettirebilir ama ben içimin sıkıldığım bir çok yeri saçma bulduğum adeta işkence olan dizileri sevmiyorum bu da genelde töre konak dizileri oluyor :A Bu tarz dizilerde gülmek imkansız gibi bir şey genelde belki yapılan hatalara gülebilirim :A
Aynı o sebepten izlemeyi sevmiyorum bende.

Buyur bu sahneyi izle :A

Aynı o sebepten izlemeyi sevmiyorum bende.

Buyur bu sahneyi izle :A
Bu tarz sahneyi Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerden beklerim :A Uğur Uzunel varmış dizide. Cringe(başkasının yerine utanma) popüler olmadan da bahsetmişler o dikkatimi çekti belki o zaman da vardır ama hatırlamıyorum. Gece gece güldüm sağol.

• Harika
Bu tarz sahneyi Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerden beklerim :A Uğur Uzunel varmış dizide. Cringe(başkasının yerine utanma) popüler olmadan da bahsetmişler o dikkatimi çekti belki o zaman da vardır ama hatırlamıyorum. Gece gece güldüm sağol.
İşte bu da o tarz bir diziydi. Bakma konak dizisi olduğuna. Uğur Uzunel'i bu dizide izledim ilk ve oldukça eğlenceli rolü var onunda :A
Güldürdüysem ne mutlu bana :A

• Beğendim
İşte bu da o tarz bir diziydi. Bakma konak dizisi olduğuna. Uğur Uzunel'i bu dizide izledim ilk ve oldukça eğlenceli rolü var onunda :A
Güldürdüysem ne mutlu bana :A
Ben Uğur Uzunel'i Afili Aşk'da görene kadar bilmiyordum orada da yine böyleydi :A Bir çok kişi sevmezdi rolünü ama ben seviyordum.

• Güldürdün
Sonuçlar belli oldu ve konuya eklendi.

Kırmızı Oda tüm gruplarda zirvede yer aldı.

Arka Sokaklar Total ve ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi olurken, Ramo dizisi AB grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.

Hercai Total grubunda, Çocukluk ise AB ve ABC1 grubunda ilk 10 içerisinde yer aldı.

@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Emre Ozansoy @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @STARAN @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Atlass @Abuzerkomurcu ve ilgili herkes

buseferde zuhal esra yı geçmiş yaşa zuhal topal yakında mugeyıde geçer

Reytinglere bu şekilde bakıyorum. :( Bu değişim yolculuğuna tüm Türkiye'yi ortak eden ve ortada dizi bırakmayan Kırmızı Oda'ya kocaman tebrikler..

Collage_20201128_005609.jpg

• Harika
Reactions: Hazem
Kırmızı Oda izlemedim ama Alya karakteri sayesinde bu kadar çıktı galiba başka açıklama bulamıyorum.

Arka Sokaklar totalde düşmüş AB grubunda artmış. Babilden gelen kitlenin etkisi olabilir.

Çocukluk 4'ün altına gerilemiş. Galiba yılbaşı Zümrüdüanka ile birlikte bitecek.

Ramo düşmüş ama geçen hafta çok iyi yükseldiği için 6 üstünde kalmayı başardı.

Hercai kurtuldu anlaşılan AB grubunda da 3'e dayanmış. Payitaht ile sezon sonunu görür ikisi de bu gidişle.

Eleştirini dikkate aldım @Hazem umarım olmuştur. :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy