Geçmiş olsunBiraz Hercai dizisine maruz kaldım
Geçmiş olsunBiraz Hercai dizisine maruz kaldım
Forumda ayrılacak oyuncunun haberini okumuştum, izleyenlere bu ölecek dedim tam dedikten sonra o karakter silahla vuruldu ama sonra ayaktaydı yine arabaya bindi, hani dediler ve o karakter arabaya bindi tam yola girecekken kamyon çarptı ve iki araç durdu araba hemen 2 saniyede alev aldı (bana komik geldi o sahne nedense )Geçmiş olsun
Ben bu tarz işleri oldum olası sevmem Zaten sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ya dizinin hastası ya da diziden nefret ediyor ortası yokForumda ayrılacak oyuncunun haberini okumuştum, izleyenlere bu ölecek dedim tam dedikten sonra o karakter silahla vuruldu ama sonra ayaktaydı yine arabaya bindi, hani dediler ve o karakter arabaya bindi tam yola girecekken kamyon çarptı ve iki araç durdu araba hemen 2 saniyede alev aldı (bana komik geldi o sahne nedense )
Sonra hastanede ölüm gerçekleşti. Doktorlar kalp masajı yaparken (şok uygularken) kamera bi ona bi de ebesinin tesbih çekimini gösterdi. Ben 'şimdi ölüm olduğu an tesbih kopar savrulur etrafa deldim' ve 3 saniye sonra oldu
En son bu dizinin ilk bölümü veya 3. bölümünü izlemiştim. Diziye aşırı gıcık kapıyorum nedense
Zümrüdüanka bir diğer gıcık kaptığımBen bu tarz işleri oldum olası sevmem Zaten sosyal medyada gördüğüm kadarıyla ya dizinin hastası ya da diziden nefret ediyor ortası yok
Ben de gıcık kapıyorum Zümrüdüanka'dan ama bir nevi de acıdım göz göre çarşambaya attılar. Aşk Mavi konusunu tam bilmiyorum ondan bir şey diyemem genel teması ama yine konaklıydı galiba ondan seveceğimi zannetmiyorumZümrüdüanka bir diğer gıcık kaptığım
Aşk ve Mavi çok iyiydi bunlara göre. O eğlendiriyordu
Ağlamalı zırlamalı bir dizi değildi. Çoğunluğu güldüren eğlendiren bir dizi ve evet hep bir konakta geçti dizi ara sıra gece konduda kalındı ama %80 tüm karakterler bir konaktaydıBen de gıcık kapıyorum Zümrüdüanka'dan ama bir nevi de acıdım göz göre çarşambaya attılar. Aşk Mavi konusunu tam bilmiyorum ondan bir şey diyemem genel teması ama yine konaklıydı galiba ondan seveceğimi zannetmiyorum
Aslında benim de bu tarz dizileri izlememe sebebi beni sıkıntıya sokuyor ve hoşlanmadığım çarpık ilişkiler çok oluyor. Dizi kendini izlettirebilir ama ben içimin sıkıldığım bir çok yeri saçma bulduğum adeta işkence olan dizileri sevmiyorum bu da genelde töre konak dizileri oluyor Bu tarz dizilerde gülmek imkansız gibi bir şey genelde belki yapılan hatalara gülebilirimAğlamalı zırlamalı bir dizi değildi. Çoğunluğu güldüren eğlendiren bir dizi ve evet hep bir konakta geçti dizi ara sıra gece konduda kalındı ama %80 tüm karakterler bir konaktaydı
Ben izlerken hüzünleneceğime gülüyordum
Aynı o sebepten izlemeyi sevmiyorum bende.Aslında benim de bu tarz dizileri izlememe sebebi beni sıkıntıya sokuyor ve hoşlanmadığım çarpık ilişkiler çok oluyor. Dizi kendini izlettirebilir ama ben içimin sıkıldığım bir çok yeri saçma bulduğum adeta işkence olan dizileri sevmiyorum bu da genelde töre konak dizileri oluyor Bu tarz dizilerde gülmek imkansız gibi bir şey genelde belki yapılan hatalara gülebilirim
Bu tarz sahneyi Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerden beklerim Uğur Uzunel varmış dizide. Cringe(başkasının yerine utanma) popüler olmadan da bahsetmişler o dikkatimi çekti belki o zaman da vardır ama hatırlamıyorum. Gece gece güldüm sağol.Aynı o sebepten izlemeyi sevmiyorum bende.
Buyur bu sahneyi izle
İşte bu da o tarz bir diziydi. Bakma konak dizisi olduğuna. Uğur Uzunel'i bu dizide izledim ilk ve oldukça eğlenceli rolü var onundaBu tarz sahneyi Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizilerden beklerim Uğur Uzunel varmış dizide. Cringe(başkasının yerine utanma) popüler olmadan da bahsetmişler o dikkatimi çekti belki o zaman da vardır ama hatırlamıyorum. Gece gece güldüm sağol.
Ben Uğur Uzunel'i Afili Aşk'da görene kadar bilmiyordum orada da yine böyleydi Bir çok kişi sevmezdi rolünü ama ben seviyordum.İşte bu da o tarz bir diziydi. Bakma konak dizisi olduğuna. Uğur Uzunel'i bu dizide izledim ilk ve oldukça eğlenceli rolü var onunda
Güldürdüysem ne mutlu bana
Halka dizisinde de rol aldıBen Uğur Uzunel'i Afili Aşk'da görene kadar bilmiyordum orada da yine böyleydi Bir çok kişi sevmezdi rolünü ama ben seviyordum.
Halkaya ben sonradan bakmıştım biraz iyi dizi ama tamamına bakacak vakti bulamadım hiçHalka dizisinde de rol aldı
Masumlar Apartmanı dizisinde daha çok hayran biriktirecek belli.
Hemen kendini izole etmelisin.Korona'dan beterBiraz Hercai dizisine maruz kaldım
BU BAYA KOMIKTI AYŞEGUL UNSAL VE GELİNİ gece komndudaydı bi ara sonra konaktakılerde gece konduya geçtiAynı o sebepten izlemeyi sevmiyorum bende.
Buyur bu sahneyi izle