BİÜ ninde vardı ...sanki o beleşe aldı o oranları .kalitesiyle aldı ama öbgzkide kalite ne arar!
adam düşmesini istemiyordur kanal d reklam verdide noldu hali ortada...
Korkaklık değil de ATV reklam konusunda çok hassas, sık reklama girmiyor, reyting çin kazanabileceği parayı azaltıyor gibi...
BİÜ ninde vardı ...sanki o beleşe aldı o oranları .kalitesiyle aldı ama öbgzkide kalite ne arar!
ee reklam koyarsa okadar tarlada bostan yan gel yat osmanBİÜ'nün karşısında maç yoktu, gerçekçi olalım...
- - - Ekleme - - -
Kanal D daha çok kazanmış olabilir bence şimdiye kadar....
belli oluyo senin öbgzkyi izlediğine göreSen kaliteden ne anlarsin..
Dizilere istedigimi derim seni ilgilendirmez, sen annenden nasil aldin izinide girebildinsen girme!!! konuşcaksan adam gibi konuş!!! millete korkak deme!!!
Dizilere istedigimi derim seni ilgilendirmez, sen annenden nasil aldin izinide girebildin
neyse uğraşmaya değmez hak eden kazansın anamdan saten zor izin aldımDizilere istedigimi derim seni ilgilendirmez, sen annenden nasil aldin izinide girebildin
o ATVye korkak dedi ben öbgzk ye kalitesiz dedim ödeştik .)Dizilere kalitesiz demeyelim, ÖBGZ'ye kalitesiz demenin hatalı olduğu açık, çok sayıda ödül almış bir projedir, uzatıldığı için düştü diye kalitesiz denemez...
- - - Ekleme - - -
Dizilere kalitesiz demeyelim, ÖBGZ'ye kalitesiz demenin hatalı olduğu açık, çok sayıda ödül almış bir projedir, uzatıldığı için düştü diye kalitesiz denemez...
neyse uğraşmaya değmez hak eden kazansın anamdan saten zor izin aldım
- - - Ekleme - - -
o ATVye korkak dedi ben öbgzk ye kalitesiz dedim ödeştik .)
deme deme tadımızı bozmayalım aga Bu arada bende BİÜ başlamadan önce öbgzk izliyordum itiraf etmiş oldumOdesmedik ben biu dersem odesiriz
paylaşırız daha gece yeni başlıyoranlıkları paylaşan yokmu bu gece...
anlıkları paylaşan yokmu bu gece...
öbgç kalitesi dizi değil.....ama eski kalitesindede değil...bunu da kabul etmek gerek..hatta hiçbir dizi eski kalitesinde değil..hepsi gdo lu domates gibi....Odesmedik ben biu dersem odesiriz
- - - Ekleme - - -
Obgzk kalitesiz olsaydi erkan petekkaya o dizi sayesinde 10'a yakin odul almazdi..
deme deme tadımızı bozmayalım aga Bu arada bende BİÜ başlamadan önce öbgzk izliyordum itiraf etmiş oldum