27 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

[:)] bu arada ben FOX'u da merak ediyorum. acaba 20.30'dan itibaren varlık gösterebilecek mi reytinglerde o kanal? [:)]

Dizilere kalitesiz demeyelim, ÖBGZ'ye kalitesiz demenin hatalı olduğu açık, çok sayıda ödül almış bir projedir, uzatıldığı için düştü diye kalitesiz denemez...

- - - Ekleme - - -

Dizilere kalitesiz demeyelim, ÖBGZ'ye kalitesiz demenin hatalı olduğu açık, çok sayıda ödül almış bir projedir, uzatıldığı için düştü diye kalitesiz denemez...

Dizilere istedigimi derim seni ilgilendirmez, sen annenden nasil aldin izinide girebildin :d :d :d
neyse uğraşmaya değmez hak eden kazansın :) anamdan saten zor izin aldım :D :d

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

o ATVye korkak dedi ben öbgzk ye kalitesiz dedim ödeştik .)

Zaten ben öbgzk kalitesiz olduğu için kalitesiz demedim sen atv korkak deyince ağzımdan o çıktı :)

Odesmedik ben biu dersem odesiriz :d

- - - Ekleme - - -

Obgzk kalitesiz olsaydi erkan petekkaya o dizi sayesinde 10'a yakin odul almazdi..
öbgç kalitesi dizi değil.....ama eski kalitesindede değil...bunu da kabul etmek gerek..hatta hiçbir dizi eski kalitesinde değil..hepsi gdo lu domates gibi....