27 Kasım 2012 Salı Reyting Sonuçları

Oh! İçim rahatladı. Endgame ÖBGZK düşer dediyse kesin yükselir :D Bi ara çok korkdum yükselir der diye :D

Dizi baştan sona BİÜ ile karşılaşacak, karşılaşmayan yeri de maçla, ne beklememiz lazım sence ?

BİÜ 9 alır bence en kötü, en iyi saatte reklamsız yayınlanıyor, önünde de maç var, daha ne olsun...

- - - Ekleme - - -

öbgz maçtan dolayı ab de yükselir totaliayın kalır :D

Maç olunca A/B yükseliyor mu ? :D

ÖBGZ yükselmez, geçen haftaki bölümü izledim tekrarında, çok iyiymiş, o bölümle zirvede olmadıysa dizinin miladı dolmuştur artık...

BİÜ'nün de miladı dolacak tabi(Klasik Mahsun hızında şimdilik), sezon sonuna o da düşer, zirve kızışır yeni bir dizi gelmezse...

Dizinin karsisinda 21 reytinglik mac vardi..

Dizi baştan sona BİÜ ile karşılaşacak, karşılaşmayan yeri de maçla, ne beklememiz lazım sence ?

BİÜ 9 alır bence en kötü, en iyi saatte reklamsız yayınlanıyor, önünde de maç var, daha ne olsun...

- - - Ekleme - - -

Maç olunca A/B yükseliyor mu ? :D
bakınız kvp ve my :D

Haftaya reklam almaya başlar da aldığı da bell olmaz yani, ATV çok iyi bir taktikle reklam alıyor dediğim gib,, reklam yokmuş izlenimi veriyor...

Bu arada Kanal D de 24 dakikada bir reklam almayı bırakmalı, o da ATV gibi reklam almalı, sık reklama girmek büyük hata, Kanal D'nin düşmesinin en büyük nedeni reklamların sıklığı...

Heleki obgzk gecen hafta maca aldiris etmeden surekli reklama girmisti sinir olmustum..

Herkese Selam, Favori Forum'a üye oldum. Aslında burayı Temmuz'dan beri takip ediyordum fakat bir türlü üye olamamıştım. Ama artık sizinle hep burada olacak gibiyim.

Heleki obgzk gecen hafta maca aldiris etmeden surekli reklama girmisti sinir olmustum..

Kanal D'de program gün değiştirmedikçe durum bu, ÖBGZ neyse de komedi dizilerine de aynısını yapıyor...

Reklamda favorim ATV, Star da blok reklamı iyi kullanıyor...

- - - Ekleme - - -

ikiside yükselir maç yok çünkü

BİÜ'nün kaşısında maç yoktu ki geçen hafta...

ÖBGZ'nin de yarısı maça denk geldi...

Peki hangisi daha çok yükselir ?

- - - Ekleme - - -

BİÜ sürpriz yapabilir...

Bu akşam Benim İçin Üzülme açık ara 1.olur.
Maç 2. olur.
ÖBGZK ise düşüşe devam eder ama 3.olur :)

Kanal D'de program gün değiştirmedikçe durum bu, ÖBGZ neyse de komedi dizilerine de aynısını yapıyor...

Reklamda favorim ATV, Star da blok reklamı iyi kullanıyor...

- - - Ekleme - - -

BİÜ'nün kaşısında maç yoktu ki geçen hafta...

ÖBGZ'nin de yarısı maça denk geldi...

Peki hangisi daha çok yükselir ?

- - - Ekleme - - -

BİÜ sürpriz yapabilir...

Reklamda En iyisi Kanal D ve ATV bence :)