Seksenlere bak sen.
Ona bakmayalım, TRT'nin SBT'yi bırakmamasının mutlaka bir nedeni olmalı, o neden de ortada...
Seksenlere bak sen.
Benim İçin Üzülme Dün Çok Sönüktü Heyecan Açısından tek sonunda heyecanlıydı
- - - Ekleme - - -
[TABLE="class: cms_table, width: 636"]öbgzk nin ardından bu kadar kötü gidilir!
[TR]
[TD="align: center"]33
[/TD]
[TD="align: center"]KAZANMAK ICIN BIR DAKIKA
[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D
[/TD]
[TD="align: center"]27.11.2012
[/TD]
[TD="align: center"]23:15:14
[/TD]
[TD="align: center"]00:42:45
[/TD]
[TD="align: center"]1,88
[/TD]
[TD="align: center"]8,9
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
- - - Ekleme - - -
Ollley Yalan Dünya A/Bde ÖBGZK yi geçmiş
BİÜ'nün karşısına benzer reklam düzenli biri çıkınca BİÜ biraz geride kalıyor, ÖBGZ'nin reklamlara ayar vermesi yerinde olmuş...
BİÜ'nün karşısına benzer reklam düzenli biri çıkınca BİÜ biraz geride kalıyor, ÖBGZ'nin reklamlara ayar vermesi yerinde olmuş...
galatasaray maçı totale ort. 7.72 reyting almış bölünmese 2. sırada olacakmış ab grubunda ort. 6.56 reyting almış.
öyle bir geçer zaman ki bu hafta yükselme yaşayarak totalde 8.28 reyting abde 8.39 reytingle zirvede yer almış.
benim için üzülme totalde 7.63 reytingle 3. sırada abde 5 reytinge düşerek 4. sırada yer almış dizi.
ajan salt her 2. gruptada 7. sırada yer alarak çok iyi gitmiş.
3 dişli rakip esra erol , beni affet ve arka sokaklar ilk 10a girmeyi başarmışlar.
SBT'yi aramızda dikkate alan yok herhalde...
trt dizileri için dikkate alıyorum tabi şişirme payını çıkarıp
TRT'yi TNS'de hiç görmedik, ne kadar şişirildiğini bilmek mümkün değil...
TRT TNS'ye katılmak istemediğine göre şişirme yüksek tabi...
bu arada çokk güldüm bakınız :
@ endgame Bugün ATV'nin günü olacak, 19:00-23:00 arası zirveyi hiç bırakmaz...
ÖBGZ biraz daha düşer...
@endgame
ÖBGZ yükselmez, geçen haftaki bölümü izledim tekrarında, çok iyiymiş, o bölümle zirvede olmadıysa dizinin miladı dolmuştur artık...
@kingadam
Bu akşam Benim İçin Üzülme açık ara 1.olur.
Maç 2. olur.
ÖBGZK ise düşüşe devam eder ama 3.olur
trtnin reytinglerini şöyle hesaplıyorum bi sünger var ıslak tartılıyo ama kuru konulunca gram bile olamıyotrt dizileri için dikkate alıyorum tabi şişirme payını çıkarıp
az çok bir tahminim var
- - - Ekleme - - -
endgame reyiz
ÖBGZ'de reklam devrimi vardı, Kanal D'nin büyük bir değişiklik yapacağını bilemezdim, suç bende değil, bu durumu konu olarak da açtım, onay bekliyorum.
ÖBGZ düşmüş aslında, A/B'de kıpırdanma yok, eski reklam düzeninde baya düşecekmiş...
neresi düşmüş ab de haif bi kıbıldama var ama totelde ciddi bi toparlanma söz konusu.. öbgzk feci çarpmış..
Dediğim gibi reklam düzeni değişikliğinin sonucu, gerçekte düşebilirdi...
ÖBGZ'de reklam devrimi vardı, Kanal D'nin büyük bir değişiklik yapacağını bilemezdim, suç bende değil, bu durumu konu olarak da açtım, onay bekliyorum.
ÖBGZ düşmüş aslında, A/B'de kıpırdanma yok, eski reklam düzeninde baya düşecekmiş...
biz sanalda mı yaşıoz panpa
evet bu hafta yükselmiş ama ben devri bitti dediğimde 1-2lere mi düşecek anladın yoksa devri bitti dediğim zirveyi kaybetmesi ama yine 7lerde devam eder devri bitti dediğimde bunu demek istedim , biü bu hafta biraz sakindi o yüzden geçilmiş 1-2-3. bölüm gibi bölüm olursa gelecek hafta rahat geçer , ama bu bölüme rağmen ortalamalarda ensesindeydi.totelde iyi bi çıkış yakalyarak, günün en çok izlenen DİZİSİ olmayı başarmış.. maçın o kadar fazla reytng alması şaşırtıcı.. ab'de zaten toplu tokatlama yapmış dizi 1. olmuşama itiraf etmek gerekirse daha yüksek bekliyodum ab sini.. ama yinede çok iyi..
biü reklamsız yayıma rağmen düşüş yaşamışzaten ab sini söylemiyorum..
sbt seksenlerin ab'de 1. olmasına şaşırmamak lazım trt'nin çatısı altındaki ölçüm cihazından ne beklersinizki.. zengin kız f oğlanın özeti bile 6 falan alıyodu bi araöbgzk geçen hafta öyleeeee konuşanlara güzel bi cvp vermiş.. üstüde kalsın demiş
- - - Ekleme - - -
öbgzk'nin devri bitti demiştin muhteşem.. gördüğün gibi öbgzk'de lale devri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?