00:30 biticek ibreti ailem
ya daha onceden kardsim dediklerim sureklı atar yapıyo bsy yapıo tutturmuslar hepsi deniz dizimi cocuklarduymasın ona 1500 bsarmıs yok kvp denizi ezermis deniz cocuk dizisiymis . . . Karsılastırdıkları dizeye bakın biri genclik diqeri sitcom digeri aksiyonlu bsy aga wala çok kırıyonuz böle laflarla beni
ya bunun tartısması mı olur denız yıldızı bos dızı açık
dnz konusundada bn hassasım ama yaptıqın ayıptı. Bn 20 ye girer ins derken dalga gecme manasında dmedim mac war reyting dusecek ki dusmus onceden nasıldı 23 e gerilemedi mi? Smdi umarım girer 20 ye diorum sn isi dalgaya wurdun hemen harbi bosuna krdsm dmsim gercek dusuncelerini ogrnmis oldum dnz knusunda
Ne hakla izlemediqin diziye laf atabilirsin ki mhmt
nedense o diziler zirveye oynuyo.izlemesemde ben fox tvnin mantıklı bir diziyi yayınlayacağını sanmıyorum bu benim görüşüm
nedense o diziler zirveye oynuyo.
deniz senin için bos dizi değil mi nsı izliyon şaşırdım doğrusu bak izle izleme beni bağlamaz tmm mı sen beğenme bos de reytingler idare ediyo sonucta 3 bi günlük dizi için çok ii bi reyting 2 ye inmiyo ya basarıdır isdee..Kardeşim Emrenin bana yaptığı iyiliği asla unutamam unutmam beni zorlu günlerimde yalnız bırakmadı sağolsun ama o da kırgınlığını giderse
- - - Ekleme - - -
Bakta bende deniz yıldızını izliyorum kuzenlerim ve annem sayesinde hepsi hasta o diziye mecburen bende bakıyorum güzel dizi ben yanlış anlamışım pardon kardeşim
mantıklı bi dizi ne demektir ya ?o milletimizin tercihi
deniz senin için bos dizi değil mi nsı izliyon şaşırdım doğrusu bak izle izleme beni bağlamaz tmm mı sen beğenme bos de reytingler idare ediyo sonucta 3 bi günlük dizi için çok ii bi reyting 2 ye inmiyo ya basarıdır isdee..
- - - Ekleme - - -
mantıklı bi dizi ne demektir ya ?
deniz senin için bos dizi değil mi nsı izliyon şaşırdım doğrusu bak izle izleme beni bağlamaz tmm mı sen beğenme bos de reytingler idare ediyo sonucta 3 bi günlük dizi için çok ii bi reyting 2 ye inmiyo ya basarıdır isdee..
- - - Ekleme - - -
mantıklı bi dizi ne demektir ya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?