27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Maç her iki gruptada 1 2 olacak gibi

ya daha onceden kardsim dediklerim sureklı atar yapıyo bsy yapıo tutturmuslar hepsi deniz dizimi cocuklarduymasın ona 1500 bsarmıs yok kvp denizi ezermis deniz cocuk dizisiymis . . . Karsılastırdıkları dizeye bakın biri genclik diqeri sitcom digeri aksiyonlu bsy aga wala çok kırıyonuz böle laflarla beni

ya daha onceden kardsim dediklerim sureklı atar yapıyo bsy yapıo tutturmuslar hepsi deniz dizimi cocuklarduymasın ona 1500 bsarmıs yok kvp denizi ezermis deniz cocuk dizisiymis . . . Karsılastırdıkları dizeye bakın biri genclik diqeri sitcom digeri aksiyonlu bsy aga wala çok kırıyonuz böle laflarla beni

Ben kötü bişey demedim ki birtek 1500 basar dedim bu benim görüşürüm tabii senin görüşün farklı benim ki farklı ben çocuklar duymasın dizisini seviyom sen de deniz yıldızını.ama lütfen benim görüşlerime saygı duy bende sana duyarım.ama lütfen çocuklar duymasın ı kötüleme bana çünkü ben o dizinin hayranıyım😉ve çok sevdiğim bir dizi ben yemek yemeyi unuturum çocuklar duymasını unutmam:D

- - - Ekleme - - -

Çocuklar Duymasın biterse bende ölürüm nasıl Adanalı bittiğinde 1 yıl duramamıştım ağlamaktan yerler sel oldu çocuklar duymasında biterse daha feci ağlarım:T

dnz konusundada bn hassasım ama yaptıqın ayıptı. Bn 20 ye girer ins derken dalga gecme manasında dmedim mac war reyting dusecek ki dusmus onceden nasıldı 23 e gerilemedi mi? Smdi umarım girer 20 ye diorum sn isi dalgaya wurdun hemen harbi bosuna krdsm dmsim gercek dusuncelerini ogrnmis oldum dnz knusunda

Kardeşim Emrenin bana yaptığı iyiliği asla unutamam unutmam beni zorlu günlerimde yalnız bırakmadı sağolsun ama o da kırgınlığını giderse

- - - Ekleme - - -

dnz konusundada bn hassasım ama yaptıqın ayıptı. Bn 20 ye girer ins derken dalga gecme manasında dmedim mac war reyting dusecek ki dusmus onceden nasıldı 23 e gerilemedi mi? Smdi umarım girer 20 ye diorum sn isi dalgaya wurdun hemen harbi bosuna krdsm dmsim gercek dusuncelerini ogrnmis oldum dnz knusunda

Bakta bende deniz yıldızını izliyorum kuzenlerim ve annem sayesinde hepsi hasta o diziye mecburen bende bakıyorum güzel dizi ben yanlış anlamışım pardon kardeşim:(

Kardeşim Emrenin bana yaptığı iyiliği asla unutamam unutmam beni zorlu günlerimde yalnız bırakmadı sağolsun ama o da kırgınlığını giderse

- - - Ekleme - - -

Bakta bende deniz yıldızını izliyorum kuzenlerim ve annem sayesinde hepsi hasta o diziye mecburen bende bakıyorum güzel dizi ben yanlış anlamışım pardon kardeşim:(
deniz senin için bos dizi değil mi nsı izliyon şaşırdım doğrusu bak izle izleme beni bağlamaz tmm mı sen beğenme bos de reytingler idare ediyo sonucta 3 bi günlük dizi için çok ii bi reyting 2 ye inmiyo ya basarıdır isdee..

- - - Ekleme - - -

o milletimizin tercihi
mantıklı bi dizi ne demektir ya ?

ya gunluk dızının tartısması mı olur ev hanımları acıp tek gozle ya bakıyor ya bakmıyor zaten ful bakısma :D

Deniz Yıldızı dizisinin bir bölümünü bile kaçırmazdım geçen sezon. Süper bir diziydi. 7 reyting almışlığıda car. Malesef Deniz ve Mert çıkınca bir az üzüldüm ve izlemedim. Ama senaristler mecbur diziyo ayakta tutmaya çalışıyorlar. Bir sürü insan ekmek yiyiyor o diziden. Ve ayakta tutma şekilleri çok güzel. Ortalaması 4. Hem de zor bir saatte yayınlanıyor. Kısacası Emre kardeşim haklı :)

- - - Ekleme - - -

Deniz Yıldızı dizisinin bir bölümünü bile kaçırmazdım geçen sezon. Süper bir diziydi. 7 reyting almışlığıda var. Malesef Deniz ve Mert çıkınca bir az üzüldüm ve izlemedim. Ama senaristler mecbur diziyo ayakta tutmaya çalışıyorlar. Bir sürü insan ekmek yiyiyor o diziden. Ve ayakta tutma şekilleri çok güzel. Ortalaması 4. Hem de zor bir saatte yayınlanıyor. Kısacası Emre kardeşim haklı :)

yav günlük dizileri kadınlar mı bakar kadın izleyici olarak öğle unutma beni full kadın izleyici olur anlarım beni affet de kadın izleyiciye hitap ediyo. ama deniz yıldızı hiçte kadınların baktığı bi dizi değil haber saatinde yayınlanıyo büyükler ful habere bakar gençler izliyo iste

deniz senin için bos dizi değil mi nsı izliyon şaşırdım doğrusu bak izle izleme beni bağlamaz tmm mı sen beğenme bos de reytingler idare ediyo sonucta 3 bi günlük dizi için çok ii bi reyting 2 ye inmiyo ya basarıdır isdee..

- - - Ekleme - - -

Ben sana kötü bişey demiyom sen hemen atarlanıyon bu ne ya ben deniz yıldızını severim ama Çocuklar Duymasını daha çok severim senin görüşün buysa tamam ama bilki ben sana kötü bişey demedim ben senin o 20 ye girer lafını yanlış anladım dedim insanlık hali dedim sen bana böyle saygısızlık yapıyosan tamam istediğin gibi olsun...

- - - Ekleme - - -

illa uluslararası siyaset mi yapalım ya