27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim twitter'da dikkat ettim İbreti Ailem için kimi kişiler Leyla ile Mecnun sevenler İbreti Ailem'de süpermiş mantıklı espiriler yapılıyor diye yazdığını gördüm yakında sosyal medya fenomeni olabilir bana göre :)

- - - Ekleme - - -

Küçük Hesaplar pazartesi yayınlansa maalesef ki ilk 100'e biraz zor girer :(

pt2 de izlenir

27 Haziran Çarşamba gününde yeni başlayanlar ve sezona veda eden diziler vardı. Bu açıdan merakla reytingleri beklediğim bir akşamdı.
EURO2012 maçlarının artık finale yaklaştıkça yaz sezonuna rağmen 10 reyting üzerine de çıkabileceğinden eminim.
Annem Uyurken ilk bölümü izlemedim. Eve Düşen Yıldırım sezon finali daha iyi bir alternatif gibi geldi. İyi başlamış.
Eve Düşen Yıldırım aslında pek sevmem. Konusuna hakim olduğum için dün akşam Show TV'yi izledim. Sezon finalini güzel bağlamışlar. Çelişki üzerine kurulu bir romandan klişe bir senaryo. Ama izletiyor kendini.
Çocuklar Duymasın bence sadece yazın yayınlanmalı.
İbreti Ailem ben çok beğendim. 40-45 dakikalık bir kısmını izleyebildim. Gerçekten çok komikti. Annem Uyurken'in bir tekrarını izleyebilirsem, İbreti Ailem ile kıyaslayabileceğim ama ilerleyen haftalarda oyum İbreti Ailem'den yana gibi. Annem Uyurken geride bırakmış reytinglerde İbreti Ailem'i.

İbreti Ailem çok iyidi.Espiriler yerindeydi.Ben iyi reytingler alacağını düşünmüştüm ama Total'de tekrarı geçmiş dizinin ilk bölümünü :)

Annem Uyurken dün akşam ezip geçmiş diğer dizileri. :d

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]33[/TD]
[TD]İBRETİ AİLEM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:57:08[/TD]
[TD]22:00:05[/TD]
[TD]01:49:14[/TD]
[TD]1,99[/TD]
[TD]7,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ohaa ibreti ailem 3.olmalıydı bence maçın zaten 1. yada 2.olacağı belli İbreti Ailem gün değiştirmeli bence

ibreti ailem seyrettim o adamın taklit yapıp sevgilisini araması adama adres vermesinde koptum :d

- - - Ekleme - - -

Annem Uyurken helal! Total'de "4,74" reyting, çok sevilen(!) a/b grubunda "6" reyting! Uçmuş. :)
Hee uçmuş :d

Annem Uyurken uçsun, düşük reytingliler de fenomen olacam diye avunsun. :d
İbreti ailem Annem Uyurken'i kesin geçmiştir 2000 kişi ile ölçülen reytinge inanmam ben :d

Başladı yine 2000 kişi muhabbetleri. :d Başka avunacak bir şey bulun artık. Bu muhabbetin miadı doldu. :d

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]33[/TD]
[TD]İBRETİ AİLEM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:57:08[/TD]
[TD]22:00:05[/TD]
[TD]01:49:14[/TD]
[TD]1,99[/TD]
[TD]7,34[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ohaa ibreti ailem 3.olmalıydı bence maçın zaten 1. yada 2.olacağı belli İbreti Ailem gün değiştirmeli bence

ibreti ailem seyrettim o adamın taklit yapıp sevgilisini araması adama adres vermesinde koptum :d

- - - Ekleme - - -

Hee uçmuş :d

İbreti ailem Annem Uyurken'i kesin geçmiştir 2000 kişi ile ölçülen reytinge inanmam ben :d

iyice aştınız kendizi ya, kafadan reyting atmalar az kalmaya başladı artık

iyice aştınız kendizi ya, kafadan reyting atmalar az kalmaya başladı artık

Tamam İbreti Alem için reyting sallamış olabilir ama Kurtlar Vadisi Pusu nun reytinglerinde bir anormallik olduğu kesin 2000 kişi ile Kurtlar Vadisinin Reytingleri Ölçülmüyo Bütün Türkiye yi ölçsünler o zaman Kurtlar vadisinin gerçek reytingi ortaya çıkar diğer tüm dizilere fark atar ama malesef 2000 kişi ile ölçülüyo:(

Hayırlı Uğurlu olsun. Bu konu da Kurtlara geldi. :T: Şimdiye kadar açılmış reyting konularında haftanın 7 gününü incelerseniz Kurtlar Vadisi, 2000 kişiyle ölçüm olmaz, asıl reytingi 35 gibi yorumları görmemeniz imkansız...

Hayırlı Uğurlu olsun. Bu konu da Kurtlara geldi. :T: Şimdiye kadar açılmış reyting konularında haftanın 7 gününü incelerseniz Kurtlar Vadisi, 2000 kişiyle ölçüm olmaz, asıl reytingi 35 gibi yorumları görmemeniz imkansız...

35 olmasada 18 ile 22 arasındadır reytingleri

EDY çok güzeldi. Retingleri yükselmiş... Çok sevindim. Bu arada yeni sezonda yine eski saatinde yayınlanacak.