27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İbreti Ailem reytinglerde iyi başlamadı ama dizinin önü açık diye düşünüyorum. Absürt komediyi iyi yapmak kolay değildir fakat bu dizide başarılmış. Kolay kolay hiçbir diziyi beğenmeyen sözlükçülerin hemen hemen hepsi diziyi beğenmişler.

Star zaten sosyal medya görüşlerine önem veren bir kanal. Reytingleri çok çok kötü olmadığı sürce devam edecektir dizi. Bu hafta dizinin tekrar saatlerini iyi seçerlerse yeni izleyici de kazanabilirler...

star dizileri genelde ab hitap ediyor

ama focus film genelde totali sever sudan bıkmıs balıkların zirveye yerlesecegini düsünüyorum total de ab de ise ilk 3 de olucaktir beni affet yaz geldi ab yükseldi unutma beni deniz yıldızı ab düstü deniz yıldızı s.finaline gircek 4 alsin diye bekliyoruz

sudan bıkmıs balıklar zirve sansi varmı sence admin ?

Entel sözlükçüler beğense ne yazar. :D

Reytingi meytingi artmaz bu dizinin, böyle gider... :D

Entel sözlükçüler beğense ne yazar. :D

Reytingi meytingi artmaz bu dizinin, böyle gider... :D

lodly sen iyi sallamasyon yapiyon melek ve üstün dökmene göre sihirli annem insanlar alemi iyi gitmiyormu allah askına devamli kötülemeye çalısmaktan vazgeçsen iyi olucak o saate 2 reytingi geçmis kötümü oldu :)

Eve Düsen Yildirim gelecek sezon yine eski günü ve eski saati yani CUMA PT-2'ye alinir AFK'nin ardindan yayinlanir.

evet bir belirti daha çıktı sözlükçüler sevdiyse bir diziyi o dizi yakında yayından kalkar.:))))) dünde dedim ibreti ailem içim leyla ile mecnun çakması olmak için çabalayan entek star yönetimini hezimet hikayesine dahil olacak komik olmayan bir dizi :)))))) dün fazlasıyla entel abzürd dizi zehirlenmesi yaşayınca böyle enetel cümlerler kurar oldum biri beni durdursun :))))))))))))))))

star dizileri genelde ab hitap ediyor

ama focus film genelde totali sever sudan bıkmıs balıkların zirveye yerlesecegini düsünüyorum total de ab de ise ilk 3 de olucaktir beni affet yaz geldi ab yükseldi unutma beni deniz yıldızı ab düstü deniz yıldızı s.finaline gircek 4 alsin diye bekliyoruz

sudan bıkmıs balıklar zirve sansi varmı sence admin ?

Şu an rakiplerini tam bilemiyorum. Ama güçlü bir rakip olursa karşısında işi zor. Bana çok iddialı bir dizi gibi gelmedi. Fakat bildiğim kadarıyla Salı günü iddialı bir rakibi yok boşluktan dolayı zirvede olabilir o nedenle...

İbretı ailem yeni sezonda cumartesi pt 2 görebiliriz tabiki devam edebilirse

- - - Ekleme - - -

Bugünkü maç sizce kaç reyting alır

Maç çok iyi oranlar almış. Penaltılar diye filan bölseydi TRT 14-15 alırdı A/B'de bence. :) Yarı Final maçı bu kadar izleniyorsa Final maçı ortalığı dağıtır bence. :)

Annem Uyurken iyi bir başlangıç yapmış. Maç olmasaymış her iki grupta da zirvede olacakmış.

İbreti Ailem Totalde çok kötü gitmiş. Diziyi izledim, süperdi. Reytinglerinin düşük gelmesini Annem Uyurken dizisine bağlıyorum. Aynı gün yayınlanmasaydı İbreti Aile çok daha iyi giderdi.

Eve Düşen Yıldırım sezon finali ile kendini bulmayı başarmış.

Çocuklar Duymasın maça rağmen ve karşısında 2 yeni dizi olmasına rağmen iyi oranlar almış ve A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.

Maç çok iyi oranlar almış. Penaltılar diye filan bölseydi TRT 14-15 alırdı A/B'de bence. :) Yarı Final maçı bu kadar izleniyorsa Final maçı ortalığı dağıtır bence. :)

Annem Uyurken iyi bir başlangıç yapmış. Maç olmasaymış her iki grupta da zirvede olacakmış.

İbreti Ailem Totalde çok kötü gitmiş. Diziyi izledim, süperdi. Reytinglerinin düşük gelmesini Annem Uyurken dizisine bağlıyorum. Aynı gün yayınlanmasaydı İbreti Aile çok daha iyi giderdi.

Eve Düşen Yıldırım sezon finali ile kendini bulmayı başarmış.

Çocuklar Duymasın maça rağmen ve karşısında 2 yeni dizi olmasına rağmen iyi oranlar almış ve A/B'de ilk 5'e girmeyi başarmış.

çd totalde 3.44 totalde 3.14 almış maç olmasaydı geçen haftayı geçebilirdi

ibreti ailem yükselme sansı var ab oranlari düsük olmasına ragmen sıralamasi iyi eve düsen yıldırım bitmesiyle totalde 3 ab 4 reytinge çıkarsa iki gruptada ilk 10 da olur

Reytinglerden anlaşılıyor ki İbreti Ailem aynı Behzat Ç. gibi total düşük ab idare eder eğer ab reytingini daha da yükseltirse Star yeni sezonda bu diziyi biyerlere sıkıştırabilir :)

Annem Uyurken helal! Total'de "4,74" reyting, çok sevilen(!) a/b grubunda "6" reyting! Uçmuş. :)

Son düzenleme:
Şunu da söylemeden geçemeyeceğim twitter'da dikkat ettim İbreti Ailem için kimi kişiler Leyla ile Mecnun sevenler İbreti Ailem'de süpermiş mantıklı espiriler yapılıyor diye yazdığını gördüm yakında sosyal medya fenomeni olabilir bana göre :)

- - - Ekleme - - -

benzemez kimse sana arkasina bunu kucuk hesaplar pazartesi pt1 e konulmali

Küçük Hesaplar pazartesi yayınlansa maalesef ki ilk 100'e biraz zor girer :(

Annem Uyurken uçsun, düşük reytingliler de fenomen olacam diye avunsun. :d