27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İbretı ailem ab 3.5 alır dedim ama heralde 3 alır annem uyurken acaba abde 2 mi 3 mü olacak

ibreti ailem resmen bitmiştir. 20-21 deki 1.9lk reytingini koruyammış. buda dizinin hiç begenilmediğini gösteririyor elindeki seyirciyi bilem koruyamamış 5 bölüm sonra yayından kalkar

Annem Uyurken beklediğimden düşük başlamış reyting olarak. İbreti Ailem de kötü başlamış maalesef. Ama dizi güzel, sosyal medyanın dikkatini çekebilir ilerleyen haftalarda...

sihirli annem tkr ilk 15e girecek gibi ibreti ailem ilk 20. falan olucak gibi :S

çocuk dizisi bile 2 ye katlamis yani

nerden biliyon beyaz soy stv 2.3 almıs 2.2 alsa bile ilk 5e giremez :)) ezbere konusuyon

ne ezberi kreys sırf reytinglere bakarak demiyorum. 1.9 reytingi normalde 20-21 deki reytingi her kanal artırır. 3.lükten 6cılıga kadar düşmüştür. ayrıca çok az reklamla yayınladı ilk bölümler. ibrati ailem bu kadar az reklama ragmen bu kadar kötü

İbreti Ailem hiçte kötü bir dizi değildi Annem Uyurken starda İbreti Ailem kanal d de olsaydı yine bu reytingler olacaktı Star'da diziler zamanla tutuyor ve inşallah bu dizide tutar :)

yani az reklamla yayınlandı neye itiraz ediyon anlamadım :)))))) ayrıca 21-22 arasında kanallar en fazla 12 dakika reklam yayınlarlar 15 dakika değil

muhtesem yüzyıl 15 dakka yayinliyodu ama hürrem kötürüyordu reytingleri muhtesem tkr verilsede izlesek :))))))) hürremsiz olmuyor olmuyor