27 Haziran 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Şefkat Tepe - Tekrar (STV)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
İbretı ailem çokta iyi reyting alamamış

Kanal D 19.00-20.00 ve 20.00-21.00 arasında aynı oranı almış. Garip

bu arada maç birinci olacagi kesinlesti ibreti ailem ilk 10a girer

Eve Düşen Yıldırımın reytinglerine yıldırım düşmüş. Son haftalarında Showun yaptığına bak. Cuma en azından bundan iyiydi. Gelecek sezon Foxda görürseniz bu diziyi şaşırmayın

Eve Düşen Yıldırımın reytinglerine yıldırım düşmüş. Son haftalarında Showun yaptığına bak. Cuma en azından bundan iyiydi. Gelecek sezon Foxda görürseniz bu diziyi şaşırmayın

eve düsen yıldırım bugün olmiyacagi kesindi kuzeyle muhtesem geldiginde eve düsen yıldırım dahada düsecek

Kanal D, bir diziyi daha tutturmuş. Umarım devamı gelir.

İbreti Ailem'i büyük umutla izlemeye başlamıştım ama fos çıktı. Star, kalitesiz işlerle düşük reytinglere talim etmeye devam edecek.
21-22 arası yükselse de Star üzülmese.
Marifetmiş gibi yığınla dizi yaptırdılar yaz için ama hepsi fos çıkıyor.

Bence 21-22 arasında; 1.Kanal D 2.Atv olacak.

Son düzenleme:
ibreti alem simdididen nanay. annem uyurken kanald ue gore kotu. bu iki dizide yazi cikaramaz.

rahat ol sen süper gidiyor

muhtesem yüzyıla kadar ibreti ailemciyiz
)))))

muhtesem gelince ilk iki belli 3.cü kim

Annem uyurken izledim , cok guzeldi , Ibret - i Ailem'e bakamadim , ama Annem uyurken'i cok begendim bakalim 21-22 arasi nasil reytingler gelecek , ama Star'da 1.9 almis , asil reytingler yarin ben Annem uyurken - 5 , Ibret - i Ailem - 3.5 demistim , ama galiba cok demisim , ikiside az cikti bana gore.

annem uyurken bence 5 i geçer

ıbretı aılem cok kotuydu ya, hepsını ızleyemedım, umarım yarın ısler gucler boyle olmaz

- - - Ekleme - - -

kanal d kuzey guney verıyor ılgınc

İbretı ailem abde 3.6 totalde 3 alır

- - - Ekleme - - -

Trt 21 22de listeye girer

oh be iki dizide bitti neydi böyle işkence. komedi diye korku filimi yapsalarmış daha çok reyting alırlardı. bu kadar zorlama iki dizi olabilir mi ya hiç birinin ayagı yere basmıyor. annem uyurkende ailenin hemen hemen tamamı üç kagıtçı yok böyle bişey hadi birtane yaptınız hepside mi üç kagıtçı olur be kardeşim.

ibrati alem ayrı bir komedi.. paso popüler fügürler üzerinden espiri yapmaya çalışmışlar allah var iyi bir kaç espiri var( 30 bine estetik yaptırım) ama diğerleri çok kötü hele kızı öpme sahnesi okadar klışe çıktı ki. ve kızı tavlama sahneleri bu kadar kötü olur yani..

alalh var ronolda varda kendime geldim
))))))))))))

ibreti ailem tkr var kanald ile star anlasmamı yapti ne
)))))))

kuzey var kanal d de