27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

MedCezir yarin A\B`de 1.lik senin olmali :oley:

Yalan Dünya ilk 15`e giremez diyenlere ibretlik cevap 5 reytinge dayanmışız. :oley: SBT`de böyleyse, TNS`de daha yüksektir, totalde böyleyse A/B`yi düşünemiyorum. :X

Keşke reklama 21.00 gibi girseydi de 6`ya falan da tırmansaydı. :(

Medcezir düşük gidiyor. :( Yalan Dünya beklediğimden iyi gidiyor.

Raiting solucanına göre A/B`de Yalan Dünya 7 ile lider başlamış geceye. :X

Yalan Dünya ilk 15`e giremez diyenlere ibretlik cevap 5 reytinge dayanmışız. :oley: SBT`de böyleyse, TNS`de daha yüksektir, totalde böyleyse A/B`yi düşünemiyorum. :X

Keşke reklama 21.00 gibi girseydi de 6`ya falan da tırmansaydı. :(
kanal d hiç anlamıyor reklamdan intikam 3 reyting kaybetmiş adamlar hala reklam da reklam diyordu :F umarım yd de biraz daha düzgün olur

Yalan Dünya'nın erken başlama sebebi sanırım arkasında Kayıp'ın olmsı. Özet bile yayınlanmadı zaten. Eğer bu Medcezir'in reytinglerinden çekindikleri için tercih edilmiş bir yol olsa da gayet mantıklı bir hareket. En azından Ana Haber Bülteni yayınlamayıp, Hababam Sınıfı'nı koymadılar :D

Yalan Dünya'nın erken başlama sebebi sanırım arkasında Kayıp'ın olmsı. Özet bile yayınlanmadı zaten. Eğer bu Medcezir'in reytinglerinden çekindikleri için tercih edilmiş bir yol olsa da gayet mantıklı bir hareket. En azından Ana Haber Bülteni yayınlamayıp, Hababam Sınıfı'nı koymadılar :D
Süpersin, hiç hatırlamamıştım bu olayı. :X

Yalan dünyanın senaryosunu yazıyorum. Zerrin gülistanin hamile kaldigini öğrenir bunu kimseye söylemeliyim selahattinden para sizdiracak

kanal d diğer kanallar reklamdayken aldı bu reytingleri hatırlatmak isterim
bir sonraki reklamlı reytingini ve starıda görücez az kaldı