27 Eylül 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Yalan dünyayı yeni sezon şerefine yarım saat baktım hiç guldurmedi diziyi uzun zamandır izlemiyordum dizi bıraktığım yerdeymis

star ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum dila nedir ya yolla başka bi güne p2 de devam etsin medcezir özetli yayınlansa daha yüksek alır bu şekilde karagülü geçemez karagül coşuyor geç saatlere doğru :D

İnşallah dün Kurtlar Vadisinin reklam aralarında ki Huzur Sokağı'nın reklamları işe yarar da artar Huzur Sokağı

Çok erken başlamış
hee artar aga bende hemen tv başına geçiyorum huzur sokağı için :kiki: hey Allah ım ya :D olm her hafta her reklamda 10 kez fragmanını veriyolar zaten ne fayda edecek vadi izleyen adam hs mi izlicek vadi izleyen biri hs izlemez istinalar var tabi senin gibi biz TATAR RAMAZANI bekliyoruz müthiş bir dizi ya :D hastasıyım :D

Tufan hocaya gönderme var :) geç geliyor sebebi üç dizi çektiğinden geç geliyr. :)
Bu arada merdivenler boyanmış :)

Yalan Dünyammmmm... :) Müthiş başlamış. bu gazla 6 reytinge ulaşır anlıklarda. :):)

Medcezir şimdiki anlık değilde bir sonraki anlıktan itibaren yüksek rakamlara ulaşacaktır. Başlar biraz durgundu çünkü. Yavaş yavaş tansiyon yükseliyor.

Yalan Dünya çok iyi başlamış. :) Medcezir bu anlıkta yükselir. :)