bir destere,hızlı gonzales çıkmasın daIleride xemrexxx - takas - EveN - ben 4'lü atışmanın gelecek yıllarda ki temsilcileri şimdiden belli olmalı.
bir destere,hızlı gonzales çıkmasın daIleride xemrexxx - takas - EveN - ben 4'lü atışmanın gelecek yıllarda ki temsilcileri şimdiden belli olmalı.
anlıklara göre 9 u geçemez işte geçen hafta 10 u bile geçtiği halde 7 aldı diyorum
10055555.kez diyorum beyaz show un provası yapılıyor beyaz show 02:15-30 da bitecek ne istiyorsun sen 24 saat yeni iş mi olsun kanal d dealayıp pullayıp sattıkları dizi 19:45'den beri yayınlanıyor 120 dakikaymış
ama verdikleri reklam 2 kuşak
reklam muhabbeti yapmayın diyorsunuzda,ben buna kızıyorum
bu yalan dünya muhteşem dizide reklam vermeye niye korkuyor
O grup ayrı la. Onlar aşmış biz onlar gibi olamayız.bir destere,hızlı gonzales çıkmasın da
10055555.kez diyorum beyaz show un provası yapılıyor beyaz show 02:15-30 da bitecek ne istiyorsun sen 24 saat yeni iş mi olsun kanal d de
10055555.kez diyorum beyaz show un provası yapılıyor beyaz show 02:15-30 da bitecek ne istiyorsun sen 24 saat yeni iş mi olsun kanal d de
2012???AB 2012---> 1) MEDCEZİR 8.55 2) YALAN DÜNYA 8.51 3) HUZUR SOKAĞI 4.67
yine çok abuk sabuk saatlerde reklama girdi ama reklamsız gittiği süreler 45 dkforumda yalan dünya izlemeyenler reklama giriş çıkş saatine bakmıyorlar diye
kanal d reklama girdi
yok artık kanal d
sürekli reklama giriyor
bu kadar da reklam olmaz ki yazan benmiyim
Reyting Mühendisi öyle yazmış ben bilmem.2012???
pompy ler haluklar çıkmasın daO grup ayrı la. Onlar aşmış biz onlar gibi olamayız.
Oh Be! Yalan Dünya 30 dakika reklamsız gidince tekrar 5 reytingi görmüş.
Şu reklam düzenine bir ayar verin yahu kendi ellerinizle düşürüyorsunuz diziyi. Millet A/B`yi almak için reklamsız gidiyor. Gelecek hafta uzun özet verin 22.45`te bitin.
Medcezir normal reklam düzeniyle reklama girse de eşit rekabet olsa.