bir destere,hızlı gonzales çıkmasın daIleride xemrexxx - takas - EveN - ben 4'lü atışmanın gelecek yıllarda ki temsilcileri şimdiden belli olmalı.![]()
![]()
bir destere,hızlı gonzales çıkmasın daIleride xemrexxx - takas - EveN - ben 4'lü atışmanın gelecek yıllarda ki temsilcileri şimdiden belli olmalı.![]()
![]()
anlıklara göre 9 u geçemez işte geçen hafta 10 u bile geçtiği halde 7 aldı diyorum![]()
10055555.kez diyorumalayıp pullayıp sattıkları dizi 19:45'den beri yayınlanıyor 120 dakikaymış
ama verdikleri reklam 2 kuşak
reklam muhabbeti yapmayın diyorsunuzda,ben buna kızıyorum
bu yalan dünya muhteşem dizide reklam vermeye niye korkuyor
O grup ayrı la.bir destere,hızlı gonzales çıkmasın da![]()
10055555.kez diyorumbeyaz show un provası yapılıyor beyaz show 02:15-30 da bitecek ne istiyorsun sen 24 saat yeni iş mi olsun kanal d de
![]()
10055555.kez diyorumbeyaz show un provası yapılıyor beyaz show 02:15-30 da bitecek ne istiyorsun sen 24 saat yeni iş mi olsun kanal d de
![]()
2012???AB 2012---> 1) MEDCEZİR 8.55 2) YALAN DÜNYA 8.51 3) HUZUR SOKAĞI 4.67
yine çok abuk sabuk saatlerde reklama girdiforumda yalan dünya izlemeyenler reklama giriş çıkş saatine bakmıyorlar diye
kanal d reklama girdi
yok artık kanal d
sürekli reklama giriyor
bu kadar da reklam olmaz ki yazan benmiyim
Reyting Mühendisi öyle yazmış ben bilmem.2012???
pompy ler haluklar çıkmasın daO grup ayrı la.Onlar aşmış biz onlar gibi olamayız.
![]()
Oh Be! Yalan Dünya 30 dakika reklamsız gidince tekrar 5 reytingi görmüş.
Şu reklam düzenine bir ayar verin yahu kendi ellerinizle düşürüyorsunuz diziyi.Millet A/B`yi almak için reklamsız gidiyor. Gelecek hafta uzun özet verin 22.45`te bitin.
Medcezir normal reklam düzeniyle reklama girse de eşit rekabet olsa.