boşuna gogola sormayın arakdaşlar bir tek dogru yoktur dogru herkese göre değişir felsefesi işte))))
haluk levent diyorki neşet ertaş aslında rock çıdır diyor) ölmesek daha neler duyacağız ben onu türk halk müziği söylüyor zannediyordum
Zeki Muren'de jazz'cıydıhaluk levent diyorki neşet ertaş aslında rock çıdır diyor) ölmesek daha neler duyacağız ben onu türk halk müziği söylüyor zannediyordum
adam dogru diyo. rock protes bir müziktir halk müziğide protestir karşı koyma vardır haksızlıga karşı koyma vardır
Zeki Muren'de jazz'cıydı
en kısa açıklaması dediğin gibi sanırım yani şimdi bereni ben dünyanın en güzel kızı olarak görebiliyorum ama beren belkide çirkindirde bana öyle görünüyordur felsefesi)
öyle ama son dönem islam felsefistleri bu düşünceyi çöoe atıılar biz madem gerçek dogruyu bilemiyeceğiz ozamn gördüğümüz bildiğimiz şey asıl dogrudur. buna kafa yormak yararsızdır ve çözümsüzdür
Vadi tns de kaç alcak bakalım
varoluşçulukta şüphe var şimdikilerin ulaştığı noktaysa felsefenin temeline aykırı değilmi felsefede şüphe olmazsa felsefe yapmakta anlamsızlaşmazmı bildiğim ve gördüğüm kesin doğruysa o zaman artık araştırmayı düşünmeyi bırakıp kesin doğruya ulaştığımızı düşünüp mutlu mesut ve odun gibi bir hayat sürmeliyiz sonucuna varmıyormu bu iş..
Beyazsoy görende seni prof. sancak paso sallıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?