27 Ekim 2013 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güneşi gördüm reklamda çok az düşmüş garip bu sbt ye güven olmaz

Fragman güzel olabilir ama basit bir fragman olmuş. Değindiğim nokta zaten o. O fragmanı en fazla 30 dakikada çeker bitiririm.
Millet ne fragmanlar hazırlıyor da reyting alamıyor.

Kanal D kıpırdatmaz artık yerinden diziyi. Bence de en uygunu Çarşamba. Çarşambayı alan yaşadı.

arkadaş özeti ne zaman gösterecekler hadi ya 1 saattir bekliyorum küçük gelini kaçırdım

o fragmanlarından sadece biri dizinin çok fragmanı çıktı karalamaya çalışma boşuna
çalıkuşunun o fragmanını koydurtma bana ağaçta oturmuş fragman çekmişlerdi resmen hayatımda gördüğüm en kötü fragman odur heralde

belli olmaz küçük gelin süpürüyo resmen yazık olur çarşamba coşar gb

Çarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.

Çarşamba oranlarını korusa bile zirve mücadelesi verir. Kanal D bu akılsızlıkla onu da kaptıracak. Atv`nin yeni dizisi tutarsa yaşadı. Çarşambayı kim kapacak bakalım.
o diziden bişey çıkmaz bence ama belli de olmaz boş bi gün çünkü

Yok artık 4.84 ne demek ya?

Bsk hala özet. Fox yeni bölüme girmeyi unuttu heralde.

Sanırım Bsk'nın bu bölümü 1 saat felan sürecek. Hala başlamadı dizi. Yayın akışında da 00.15'de bitecek gözüküyor, inşallah öyledir..

Güneşi Beklerken reklam 22:29. Bu nasıl bir reklam stratejisi Kanal D ya!

Bari Acun'u geçse.
aga acun bu boru değil nasıl geçsin
çarşamba olsa yüksek alırdı mesela ama bu gün ötesi yok

ben en çok doksanları merak ediyorum çarşamba 6 reyting alan dizi yarın tekrarı kaç alacaka acaba